Haydi 2014-01-03 دردهایت را دورت نچین که دیوار شوند، زیر پایت بچین که پله شوند. هیچ وقت نگران فردایت نباش، خدای دیروز و امروزت، فردا هم هست... فرداهایت قشنگ باد
دردهایت را دورت نچین که دیوار شوند، زیر پایت بچین که پله شوند. هیچ وقت نگران فردایت نباش، خدای دیروز و امروزت، فردا هم هست... فرداهایت قشنگ باد
mohana 2014-01-02 هيچکس بي درد و غصّه و گرفتاري نيست، اما قشنگيش به اينه که تو اوج غم لبخند بزني و لبخند بياري به لب ديگران!
هيچکس بي درد و غصّه و گرفتاري نيست، اما قشنگيش به اينه که تو اوج غم لبخند بزني و لبخند بياري به لب ديگران!
شوکا88 2013-12-28 سلام مدیرازاده خخخخ خانوووووووووووم میشه من دوباره برم اسارت؟؟؟؟؟؟جنبه ازادی خووووووووو ندارممممممم
T T Taraa 2013-12-28 سلام رو ماهت (جواب سلامت تو تاپیک بود) من برم سر درسم دیگه .. خیلی وقته اینجام .. بابام نبود دعوام کنه از فرصت نهایت سوءاستفاده رو کردم ... شب میام با گزارش مطالعه 7 ساعت انشااللهههههههه
سلام رو ماهت (جواب سلامت تو تاپیک بود) من برم سر درسم دیگه .. خیلی وقته اینجام .. بابام نبود دعوام کنه از فرصت نهایت سوءاستفاده رو کردم ... شب میام با گزارش مطالعه 7 ساعت انشااللهههههههه