N N Nr1 2013-12-29 په یادت نره هاااااااااااااااااااا ازت میپرسم.... اون بعدها همین فرداس............ خوب بخوابی
marzi ba 2013-12-29 ممد دادا برام توپ دعا کن که بتونم خوب بخونم دادا من 21 امتحانام شروع میشه دعام کن
N N Nr1 2013-12-29 آخه یه جوری گفتی محمد شک کردم... فک کردم داری طعنه میزنی!!!!!!!!!!!!!!!!!! حالا واسه چی واقعا؟؟؟؟؟؟؟
#civilen# 2013-12-29 ممنون از فرستاده ات ما که از سهراب فقط ...قایقی خواهم ساختو بلدیم.................:auizz3ffy9vla57584x
ممنون از فرستاده ات ما که از سهراب فقط ...قایقی خواهم ساختو بلدیم.................:auizz3ffy9vla57584x
هانیه 2013-12-29 اين آخرين بارم بود! ديگر احساسم را براي کسي عريان نميکنم... صداقت، يعني حماقت...! مــے نویسم فقـط برآے ارضـآے تمـآمــے امیآل روحیــم که بخـآطر وجودت سرکوب مےشوند خدایا میدانم این روزها حرفهایم بوی ناشکری میدهند اما تو به حساب درد دل بگذار
اين آخرين بارم بود! ديگر احساسم را براي کسي عريان نميکنم... صداقت، يعني حماقت...! مــے نویسم فقـط برآے ارضـآے تمـآمــے امیآل روحیــم که بخـآطر وجودت سرکوب مےشوند خدایا میدانم این روزها حرفهایم بوی ناشکری میدهند اما تو به حساب درد دل بگذار
elham2012 2013-12-28 یه شب ساکتو آروم،یه ستاره بالای سرت،یه هدیه پربرکت از امیدو عشق،یه کریسمس پربرکت برای تو... کریسمس مبارک:riz304:
یه شب ساکتو آروم،یه ستاره بالای سرت،یه هدیه پربرکت از امیدو عشق،یه کریسمس پربرکت برای تو... کریسمس مبارک:riz304:
marzi ba 2013-12-27 سلام محمد خوبی داداش نبینم غم داشته باشی نبینم غصه بخوری انشاله که دوستت زودتری خوب میشه الهم اشف کل مریض:tsimuzpzwoap1t9y3o7
سلام محمد خوبی داداش نبینم غم داشته باشی نبینم غصه بخوری انشاله که دوستت زودتری خوب میشه الهم اشف کل مریض:tsimuzpzwoap1t9y3o7