Fariba 90 2014-01-01 سپید لو نمیده این بابابزرگ که سحرناز کیه؟منم تحقیقاتم به در بسته خورده فعلا!خخخخ
ad1986 2014-01-01 خخخخخخخخخخ عشقم سحرنازم بییییید امضاش یه امضایی که که نالاحتم میکنه خوووووو اره حتما بهش بوگوووووو خخخخخخخخ کاش ببینه این پیامارو....
خخخخخخخخخخ عشقم سحرنازم بییییید امضاش یه امضایی که که نالاحتم میکنه خوووووو اره حتما بهش بوگوووووو خخخخخخخخ کاش ببینه این پیامارو....
Fariba 90 2013-12-31 ممنون سپید جونم.گل خونم کم شده بود گفتم یه کم گل به خودم تقدیم کنم:tonguesmiley: تا شاسخینشو رو دیدم یاد تو افتادم.ولی اون شاسخین رو از نوتر میگیرم برات.نگران نباش:a2d3:
ممنون سپید جونم.گل خونم کم شده بود گفتم یه کم گل به خودم تقدیم کنم:tonguesmiley: تا شاسخینشو رو دیدم یاد تو افتادم.ولی اون شاسخین رو از نوتر میگیرم برات.نگران نباش:a2d3:
نوتر 2013-12-28 سپید پی گیر میشم بت میگم حتما اون قضیه جدول رو. امتیاز نداده منت میذاری:mad_majidonline: یعنی یبار اومدی امتیاز بدیاااا. تو کی به من امتیاز دادی که بگه به دیگران امتیاز بدی:mad_majidonline:
سپید پی گیر میشم بت میگم حتما اون قضیه جدول رو. امتیاز نداده منت میذاری:mad_majidonline: یعنی یبار اومدی امتیاز بدیاااا. تو کی به من امتیاز دادی که بگه به دیگران امتیاز بدی:mad_majidonline:
نوتر 2013-12-28 فک کنم اطلاعیه های قبل هم تو همون صفحه باشه. یعنی لینکش جداس تو همون صفحه خوب نیگاه کردی؟؟؟
marzi ba 2013-12-28 سپید جون این نوتل به ما دتری های خوف گفته شیکمو سپید بیا تو گروه ما مفصل حال این نوتل رو بگیریم :applause:
سپید جون این نوتل به ما دتری های خوف گفته شیکمو سپید بیا تو گروه ما مفصل حال این نوتل رو بگیریم :applause: