farzad.lab
پسندها
111

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• فرزاد فرزاد ملسی بازم
    داداش
    انگار متوجه نشدی
    من دخترم
    دیشب اعتراف کردم به همه
    حلالم کن
    بابت رادیو هم یه دنیاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ممنونتم
    فرززززززاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااددددددددددددددد
    خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
    من عاشقققققققققققققققققققققققققققققققریلکسیشنش شدم...واقعا ممنون شدممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
    وای خداااااااااااااااااااااااااااااااا
    چه گفتی چه کردیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
    ای فرزاد داداشششششششششششششششششششششششش
    اصن هر وقت میام انجمن همینو گوش میدم
    این رادیو معرکه است
    راستی
    منو ببخش....شرمندتم فرزاد
    یلداست بگذاریم هر چه تاریکی هست هرچه سرما و خستگی هست تا سحر از وجودمان رخت بربندد امشب بیداری را پاس داریم تا فردایی روشن راهی دراز باقیست ...مرسی فرزادجان ..یلدا شما هم مبارک ..البته با کمی تاخیر ...راستش خیلی وقته انجمن نیومده بودم ....
    مرسی خوبم...تموم شد کار آموزیم...23 امتحان آزمایشگاه داررم...30 امتحان خودکتاب....برام دعا کن...کم کم باید واسه ارشد شروع کنم...
    تو خوبی؟چ خبرا؟
    ااااااااااااا فرزدا داداشی ما دوست نبودیم با هم؟؟؟؟؟؟؟؟ فک کردم هستیم!!!!!!!!!! ممنون داداش گلم:rose::(40):
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا