شوکا88 2013-12-27 نامرت داری قضیه شماره 6 تلافی میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بوخودا از حس عکسش بی هیچ مناسبتی فقط خوشم اومد عی بابا
شوکا88 2013-12-27 عه واااااااااااااااااااا خاکبسرمممممممممممم داری تلافی دیروزو درمیاری نامرت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من یه اشتباهی کردم اواتار حسناک گذاشتماااااااااااااااااااااااااااا
عه واااااااااااااااااااا خاکبسرمممممممممممم داری تلافی دیروزو درمیاری نامرت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من یه اشتباهی کردم اواتار حسناک گذاشتماااااااااااااااااااااااااااا
mahsa. 2013-12-27 توتاچند تو باکسسسسسسسسسسسسسسس بوذیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
توتاچند تو باکسسسسسسسسسسسسسسس بوذیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شوکا88 2013-12-27 عه وااااااااااااااا خوووووومشغولممممممممممممم تازه 2 تا درس مونده سوالاش خخخخخخخخخخخخخ شمام ازونو صبونه ها گذاشتم بخوریه هااااااااااااااااااااااااااااااا خخخخخخخخخخخخخخخ
عه وااااااااااااااا خوووووومشغولممممممممممممم تازه 2 تا درس مونده سوالاش خخخخخخخخخخخخخ شمام ازونو صبونه ها گذاشتم بخوریه هااااااااااااااااااااااااااااااا خخخخخخخخخخخخخخخ
sane 2013-12-26 نیکیییییییییییییییی جغد نباش برو بخواب خخخخخخخخخخخخخ7977cujr38iyymsu8::sdasdasd::sdasdasd::sdasdasd: همش من باید بیام از اینجا ببرمت هاااااااا..............هههههههههههههههههههه
نیکیییییییییییییییی جغد نباش برو بخواب خخخخخخخخخخخخخ7977cujr38iyymsu8::sdasdasd::sdasdasd::sdasdasd: همش من باید بیام از اینجا ببرمت هاااااااا..............هههههههههههههههههههه
pashmak 2013-12-26 من از یه مدیری پرسیدم گفت اگه همزمان لایک کنه از زمانش مشخصه ولش کن. بهش فکرنکن آدم مهمی خبوده لابذ خخخخخخ من برم صندلی داغ که الان یخه
من از یه مدیری پرسیدم گفت اگه همزمان لایک کنه از زمانش مشخصه ولش کن. بهش فکرنکن آدم مهمی خبوده لابذ خخخخخخ من برم صندلی داغ که الان یخه