arezoo90
پسندها
66

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• :mad_majidonline:یکی کشیدم عابرو برام نذاشتی....راستش مال کشمشه با خودم میبردم کتابخونه....همیشه یادت باشه ساخشک از کشمش سالم تره گرچه گرون تره ...کشمش تیزاب زدست نباید زیاد ومداوم خورد....ساخشک(سایه خشک)انگور های بلند وخوب را در خانه ای بر روی بند آویزان کرده تا در عرض2-3ماه خشک شود معمولا بندها نزدیک سقف بسته میشوند.
    من برم دیگه موفق باشی...
    ممنون آرزو.....بفکرتونم همتون.....اینجام برف خوبی اومده ولی سرم شلوغه.خب درگیر درسام :dadad4:.......ینی سرخس سبز مطبق از بعضی ازین استادا بهتر اصن جزوشون آدمو نابود میکنه
    راستی مجبور شدم دندون بکشم تونستم عکسشو برات میذارم طولش2/2سانته ینی عاج فیل کانداییم اینقد نیست ...خخخخخخ تو عکسم دندون داشتم قشنگ تا5/2سانت بود ینی هر دکتری میدید در میرفت اصن هیچیمون به عادم نرفته بخدااااااا.
    من نبودم این دخدره چنگده قد کشیده ماشالا.......
    سلام خوبی.....
    وقتی جهان
    از ریشه جهنم
    و آدم
    از عدم
    و سعی
    از ریشه های یاس می آید
    وقتی یک تفاوت ساده
    در حرف
    کفتار را به کفتر
    تبدیل می کند
    باید به بی تفاوتی واژه
    و واژه های بی طرفی
    مثل نان
    دل بست
    نان را
    از هر طرف که بخوانی
    نان است !

قیصر امین پور
    اصن من بد بختم بغرعان تازه بهتر شدم دندونم درد گرفته برم با انبر بکشم بندازم دور :p7977cujr38iyymsu8:
    اصن نمیتونم درس 我所知道的牙齒痛حرفم نمیتونم بزنم .......:13:
    سلام آرزو خوبی
    برامنم امروز اومده نمید ونم .......ببینیم چی میشه!!!!!!!!!
    :)
    سلام این اهنگه من معنیشو نتونستم پیدا کنم میتونی کمکم کنی؟ ممن ترکیه بلد نیستم:ph34r-smiley::smiliess (12):
    سلام رفتم دید زدم آهنگارو چن تام ایندرید م!!!!!
    ممنون خیلی قشنگ بودن!!![IMG]
    دخدر نمیگی اگه من الان قبول بشم اونوخت برا پید ا کرد ن وگذاشتن آهنگ مورد علاقم با یه چالش بزرگ مواجه میشم؟؟؟:p7977cujr38iyymsu8:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا