ad1986
پسندها
159

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• اندوهت را به برگها بسپار...
    واپسین روزهای پاییزت بخیر دوست چهار فصل من.یلدایت پر از مهربانی.

*چرا در ژاپن کسی مرگ بر آمریکا نمی* *گوید؟*
    * از یکی از مقامات ژاپن پرسیدند: شما تنها کشوری بودید که امریکا علیه تان از
    بمب اتم استفاده کرد، قاعدتا شما باید بزرگترین دشمن آمریکا باشید، پس
    چراهیچوقت شعار «مرگ بر آمریکا» سر نمیدهید؟؟؟*
    *!!!**او پاسخ داد: شعار دادن مال اونهایی هست که در عمل هیچ کاری نمیتوانند
    بکنند! همینکه بر روی میز رئیس جمهور امریکا تلفن پاناسونیک ما نشسته یعنی
    اینکه ما پیروز شدیم*
    :4d564ad6::a2d3: ....................ابلالو های منو اوردی یا بفرستمت چوسان قدیم ؟؟؟؟؟؟؟؟
    طولانی ترین توجه امام حسین(ع) را در دنیا و آخرت در طولانی ترین شب سال برایتان آرزو میکنم به شرط صلوات بر محمد و آل محمد.
    باشه حالا اگه زیرمیزی بدی میفرستمت چوسان قدیم .........جزیره برده ها پیش جومونگ ......شاید تو هم یک بانو پیدا کردی هههههههههههههههههههههههههههههه:25r30wi::25r30wi:
    هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه اگه به منم میدادی البالو شریک جرمت میشدم نه خالا که ندادی نیا خونه ما من به یک تبهکار پناه نمیدم خودشم خسیس..................
    هانیه میگم شب لدا مامانم بره سراغ آلبالوها به عمق فاجعه پی میبره خخخخخخ شاید از شب یلدا اخراجم کردنو اومدم خونه شوما خخخخخخخخ
    خخخخخخخخخخ خب حالا میشه بعد فروختن هندونه ها ماشینم مال خودم بشه خخخخخ
    تو ولیعصر دیدی که پشت مثلا پژو پارس جوراب میفروشن خخخخخخ
    یا پشت یه شاسی بلند تابلو فرش خخخخخ
    درضمن از وانت به ماشین شاسی بلند ی که پری تو پروفم فرستاده تغییر وسیله نقلیه دادم هههههههههههههههههههههههه ببین بازم نمیخای؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من البالو موخامممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم زود باش برام بیاررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررتا جیغ نزدم:smilies-azardl (12)
    روم نشد بهت زنگ بزنم
    تو رو خدا برای شب یلدا به کسی قول نده
    باهات کار دارم
    با خودت نه با اون صدای قشنگت کار دارم
    میخوام رو وانت داد بزنی:
    هندونه هندونه

http://dl.nicmusic.ir/nicmusic/001/099/Hamed%20Pahlan%20-%20Leyla.mp3 :rolleyessmileyanim:
    اخرین زمان 4.44ههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه نگو که ابلالو هم میخوردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    وووووووووي
    وووووووووووووووي
    وووووووووووووووووووي
    آفرين علی جون دعواش كن بره سر درسش
    يلدات مبارک
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا