abiabi
پسندها
0

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• مصاحبه اولش گفتن خودتو معرفی کن کدوم دانشگاهی و ....بعد درباره پایان نامم پرسیدن...مدارکم رو هم خودشون داشتن بررسی میکردن...بعدش چندتا سوال درسی پرسیدن ازم...بعد یه کتاب تکست گذاشتن جلوم گفتن بخون و ترجمه کن...که خیلی آسون بود...متن تخصصی رشته خودمون بود..بعدشم خیلی زود تموم شد!!! کلا بد نبود...مونده به خدا که قبول بشم یا نه!! دعام کن آجی جونم :rose:
    سلام آجی.مرسی فدات شم عزیزم لطفف داری...خوبی تو؟ اگه لایق باشم حتما دعا میکنم...ایشالله که خیره عزیزم....انشالله به آرزوهای قشنگت برسی.محتاجم به دعا:rose:
    وووای سلام آجی ببخشید چت باکس بودم ندیدم پیامت رو...خوبی؟

آره رفتم....بد نبود..اصلا سوال سخت نپرسیدن! زبانشم آسون بود....خیلی هم زود تموم شد! آجی ولی تنها چیزی که براشون مهم بود این بود که دفاع کرده باشم و دانشجو نباشم !!! اما منکه فارغ التحصیل نشدم هنوز :sad:
    سلام خانوم گل...بلی بلی خواهری:thanks:
    ووووووو من این دلمه رو دوباره اینجا دیدم:thanks:
    ههههه اجی جون ایشالله...بقول مهنا مث دلمه س ..:25r30wi::25r30wi:
    مرسی دوست خوب و نازم....برام دعا کن از پسش بر بیام....دوست دارم خیلی زیاد...انشالله که همیشه موفق و سلامت باشی عزیزم....:riz304:
    سلام آجی من..خوبی عزیزم؟
    اشکال نداره فدات بشم،ایشالله وزارت علوم رو قبول میشی،عوضش تو پایان نامت تموم شد به سلامتی، دفاعتم کردی راحت شدی.
    آره من مرحله اول رو قبول شدم....اما خدا میدونه مصاحبه چی بشه،میگن اونایی که دانشجو هستن رو معمولا رد میکنن
    سلام آجیی..اوهوم خوبم.... آره ببین چه جوجولی هستن :(40):

سلااااااااااااااااااااااااااااام...آجی من چطوره؟ :28:

سلاااااااااام عزیز دل....مرسی گلم...فدات بشم....:thanks:آره آجی منم این متن پایان ناممو بنویسم تموم بشه،باز شروع میکنم برای این خوندن این یکی آزمون....دیگه اینجا هم کمتر میام از این به بعد....اما سر میزنم بهت حتما عزیز دلم...
    خوب درساتو بخون ایشالله که قبولی.....مواظب خودت باش خیلی زیاد...دوست دارم...می بوسمت
    به به سلام دوست خوبم....حالت خوبه؟چشم اگه لایقش باشم حتما دعا میکنم..توام منو دعا کن...منم پری شب نیم ساعت مونده به اتمام ثبت نام تصمیم گرفتم اینم ثبت نام کنم....هرچی خدا بخواد!!!

نتایج؟ تا آخر همین ماه میاد عزیزم......انشالله که قبولی
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا