ad1986
پسندها
159

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• خخخخخخخخخ پلیسا همیشه بیدارن-من اصل خودموفراموش نمیکنم(برق)خخخخخ یلدای شمام موبارک مهندس
    پیری برای جمعی سخن میراند. لطیفه ای برای حضار تعریف کرد همه دیوانه وار خندیدند. بعد از لحظه ای او دوباره همان لطیفه رو گفت و تعداد کمتری از حضار خندیدند ......او مجدد لطیفه را تکرار کرد تا اینکه دیگر کسی در جمع به آن لطیفه نخندید .او لبخندی زد و گفت وقتی که نمی توانید بار ها و بارها به لطیفه ای یکسان بخندید پس چرا بارها و بارها به گریه و افسوس خوردن در مورد مسئله ای مشابه ادامه می دهید؟؟؟؟گذشته رو فراموش کنید و به جلو نگاه کنید
    سلام مرسی نه هنوز کنکور تیر93 هستش-خو برو از اقا پلیسه بپرس خخخخخخخخ
    خیلی نامردییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟منم ابلالو موخام/////////////////////////////////////اصلا میرم پیش کریم ازون میگیرم:4d564ad6::4d564ad6:اگه به مام بزرگ نگفتم:p7977cujr38iyymsu8:
    سلااااام مهندس چطوری خوش میگذره برو انجمن مهندسا اینجا چی میخای خخخخخخخ
    متنی از كتاب "یك عاشقانه آرام" اثر نادر ابراهیمی

مگذار كه عشق، به عادتِ دوست داشتن تبدیل شود !
    مگذار كه حتی آب دادنِ گلهای باغچه، به عادتِ آب دادنِ گل های باغچه بدل شود !
    عشق، عادت به دوست داشتن و سخت دوست داشتنِ دیگری نیست ، پیوسته نو كردنِ خواستنی ست كه خود پیوسته ، خواهانِ نو شدن است و دیگرگون شدن.
    تازگی ، ذاتِ عشق است و طراوت ، بافتِ عشق . چگونه می شود تازگی و طراوت را از عشق گرفت و عشق همچنان عشق بماند ؟
    عشق، تن به فراموشی نمی سپارد ، مگر یك بار برای همیشه .
    جامِ بلور ، تنها یك بار می شكند . میتوان شكسته اش را ، تكه هایش را ، نگه داشت . اما شكسته های جام ،آن تكه های تیزِ برَنده ، دیگر جام نیست .
    احتیاط باید كرد . همه چیز كهنه میشود و اگر كمی كوتاهی كنیم ، عشق نیز .
    بهانه ها جای حسِ عاشقانه را خوب می گیرند...
    :sdasdasd::sdasdasd::sdasdasd::sdasdasd:ابلالو موخام ددی ابلالو موخاممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
    اخی همش کارای سخت رو دوش تو بابابزرگ خوبم ..........................................هههههههههههههههههههههههه مواظب باش کمرت خم نشه زیر باراین مشکلات ........................هیچ کاری سختر از البالو خوردن کنار بخاری نیستش...............................منم موخام وووووووووووووووومنم موخام..................اوناروازکوجا پیدا کردی هان.......................منم موخام:smiliess (2)::p7977cujr38iyymsu8::smilies-azardl (12):mad_majidonline:
    سلام قدرت
    یاشا، آللاه ایستدی وی اوز مصلحتینن ورسن
    ....
    آفرینش همه تنبیه خداوند دل است ... دل نـدارد کـه نــدارد بـه خـداوند اقرار
    خوووو بابا همش 22 درجه باهم فرق میکنیم دیگه خخخخخخخخ

راستی بابا یکیو مثل خودم پیدا کردم...این بیچاره هم انگاری حال و حوصله درس و مشق رو نداره خخخخخخخ واسه خودش یه پا نخبه هس...امروز فردا میره امریکا میشه فرار مغزهای فسفر دار

هع !ارومیه الان منفی 12 است
    تهران صفر
    پاریس 6
    لندن 12
    بارسلونا 8.....بارسلونا سه شنبه بارونه

آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ تبریز منفی ده !!

هواشناسی من دقیق هست .....

دوشنبه هم 2تا 8-
    سه شنبه 1 تا 8-
    چهارشنبهخ 2 تا 8-
    پنج شنبه 1 تا 9- .....هواتون هم ابری خواهد بود !

شهر ما هم 12 هست :smilies:
    ها ها ها ....خودم با گوشام شنیدم !ای سفید برفی...

من که نت نمیام تو ام!!!!
    مادربزرگ فدات شه برات بابابزرگ خوبم:25r30wi:توسرما داری نگهبانی میدی یا داری به نوه گل وخوشگلت ونازت پیغام میگذاری هان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//:sdasdasd:
    قیافه ی پسرا وقتی کسی خونشون نیست و پای کامپیوترن!

• در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا