هانیه
پسندها
323

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلام هانی جون..خوبی؟
    مرسی عزیزم خیلی خیلی متن قشنگی بود....:(40)::thanks:
    نه عجب!!!!!!!!!!!!!! دا یواش یواش نا امید اولوردوم!!!!!!!!!!!! قاچ اینحلریزی ساغ ایندی سسلری قوزانار... ههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه هههههههههههههه
    باخ بورا کتدی قیزی مد زادا بولور نمندی!!!!!!!!!!!!!!!!!! ههههههههههه هههههههههههههههههههههه
    آخه کی عاشق تو میشه که اینقده عشقو مو شکافی میکنی؟؟؟؟ بوگو ببینم کی به قدر از جونش سیر شده که بیاد عاشق تو بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ههههههههههههه هههههههههههههههههههه برو بیشین ز گهواره تا گور دانش بوجو بعدشم هر کی گفت بوگو موخام درس بوخونم فعلا قصد ازدواج ندالم هاهاهاهاهاهاهاهاهاهاها......
    هانی خول شده شبیه دوهول شده.......... همه بگن یک صدا...

آخی کتدی سندا... قیز ایندی کیم توخونما جوراب گییر سند گیسن هن؟؟؟؟؟ اوزود بنفش!!!!!!!! کتدی کتدی............ ههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههه
    وووووویییییییی اجی جونم خوگشل بود
    مرسییییییییی:applause:
    مرسی اجیییییییییییییییییییییییییییییییییییییی:riz513:
    خوندم این کتابو یعنی گوش دادم با صدای پیام دهکردی ... خیلی خوبه :riz304:
    متنی از كتاب "یك عاشقانه آرام" اثر نادر ابراهیمی

مگذار كه عشق، به عادتِ دوست داشتن تبدیل شود !
    مگذار كه حتی آب دادنِ گلهای باغچه، به عادتِ آب دادنِ گل های باغچه بدل شود !
    عشق، عادت به دوست داشتن و سخت دوست داشتنِ دیگری نیست ، پیوسته نو كردنِ خواستنی ست كه خود پیوسته ، خواهانِ نو شدن است و دیگرگون شدن.
    تازگی ، ذاتِ عشق است و طراوت ، بافتِ عشق . چگونه می شود تازگی و طراوت را از عشق گرفت و عشق همچنان عشق بماند ؟
    عشق، تن به فراموشی نمی سپارد ، مگر یك بار برای همیشه .
    جامِ بلور ، تنها یك بار می شكند . میتوان شكسته اش را ، تكه هایش را ، نگه داشت . اما شكسته های جام ،آن تكه های تیزِ برَنده ، دیگر جام نیست .
    احتیاط باید كرد . همه چیز كهنه میشود و اگر كمی كوتاهی كنیم ، عشق نیز .
    بهانه ها جای حسِ عاشقانه را خوب می گیرند...
    خدا نکنه من فداش بشم خخخخخخخخخخخ خب نیت کار مهمه نوه گلم الان من با نیت نگهبانی تو هوای سرد کنار بخاری گرم نیشستم دارم آلبالو میخورمو پیام میدم خخخخخ

راستی ملکتونم گیر آوردم

سلوم عروس گلم
    خوبی عروسم تو پاتو زمین نذار بیا بذار رو چشای من
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا