mf2009
پسندها
91

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• ظرفیت صندوق پیام های خصوصی شما به اتمام رسیده است:smilies-azardl (12)
    اگه واقعا این باعث میشه که به بچه ها شیرینی بدی و پول خرج کنی چرا که نه:25r30wi::25r30wi:
    من دارم این نزدیک کنکوری میرم شیراز اینجا مریض شدم یک هفته به خاطر هوا
    :25r30wi::
    استادای ما اینجور مواقع میگفتن اصلاعی نداریم اگه شما پیدا کردید در اختیار ما هم بزارید این استاد کارش پایین::25r30wi:
    ولی یه استاد داشتیم بجث سر پیوند اعضا بود گفت به نظرم تو ایران فقط پیوند قلب انجام میشه پیوند ریه که محاله منم حالشو گرفتم
    بعد اینم لچ کرد از دفعه بعد موقع حضور غیاب هی میگفت قیافه شما به نظرم اشناس:25r30wi:
    :25r30wi::
    استادای ما اینجور مواقع میگفتن اصلاعی نداریم اگه شما پیدا کردید در اختیار ما هم بزارید این استاد کارش پایین::25r30wi:
    ولی یه استاد داشتیم بجث سر پیوند اعضا بود گفت به نظرم تو ایران فقط پیوند قلب انجام میشه پیوند ریه که محاله منم حالشو گرفتم
    بعد اینم لچ کرد از دفعه بعد موقع حضور غیاب هی میگفت قیافه شما به نظرم اشناس:25r30wi:
    چیه تهدید میکنی؟؟؟؟؟
    باشه اینکارو کن ببین من چیکار میکنم خوب میخندماااا ولی به وقتش خودت میدونی چه طوری میشم:25r30wi:اینکارو کنی همون جرفه بود سرش ناراحت شدیاااا همون درسته در موردتت:mad_majidonline:
    خوب به خودت متکی بودی دیگه سر جلسه؟>:25r30wi::25r30wi:
    خوب به خودت متکی بودی دیگه سر جلسه؟>:25r30wi::25r30wi:
    زیرش نوشته بود پسرا درک میکنن تصویر چی میگه ... مام که اصن درک نکردیم :whistle:

من با گوشی ان بودم فارسی نوشته بودی اسم داروهه جابه جا شده بود نمیشد خووند تو برو ع..تو شبیه suppository ببین
    نه باید بزاری بچه ها بیان ازت یاد بگیرن تو copy paste کلمات البته:25r30wi:
    میگم مراقبا جای یکی چهار تا نبینی :25r30wi:
    افرین افرین متکی به خودت باش:25r30wi:
    والا انظباطم که 20 بود با وجود همه خرابکاری هایم در مدرسه همیشه بقیه مقصر میشدن من در نزد همه بچه خوبه بودم:25r30wi::25r30wi:
    نمیدونم یکی از درسا 2 تا سوالشو ندیدن از استرس i: ولی معدل کلم 20 شد:shocked:
    خودم توش کم جقدر من اون موقع میخوندمااااااااااا یادمه بعد کنکور تازه فهمیدم من دخترعموی جدید دارم:25r30wi:
    :25r30wi::25r30wi::25r30wi:
    خودم هم دلم تنگ شده
    کنکور سراسری رو ثبت نام نمودم همچین معدلم هم درخشان 19.96
    :tonguesmiley
    اره بابا تو میتونی یه یا علی بگو خودش کمکت میکنه:25r30wi:
    بابا ماهم تو کلاسمون 4 5 تا مراقب داشتیم منتها همه پایه بودن بچه ها کار خودشونو میکردن
    دیگه بدترا از دوستام تو فنی نیستین که اونجا دوربین داشت و همچنان تقلب میکردن:25r30wi::25r30wi:
    ﮐﻠﻴﭙﺴﻮﻑ ﭼﯿﺴﺖ ؟!؟
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .