هانیه
پسندها
323

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• http://
    بدون شرح ههههههههههههه هههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

ووووووووووووووی هانی زیرتخت زیرکتابام بود
    خداروشکررررررررررررررررررررررررر
    خخخخخخخخخخخخخخخخخخ هانی این گوشیم فمیده میخام یه گوشی جدیدبخرم داره نازمیکنه خخخخخخخخخ
    هانی برعکس اینکه همیشه زیرتخته الان نگاکردم نیس.....یکی بیاد کمکککککککککککککککککککککککک
    چرووووووووووو من انقده خابم میاداخه هانی
    هانی گوشیمو خاموش کردم نمیدونم کجاگذاشتم همینجوردارم دنبالش میگردم ووووووووووووووووووی
    بشر به خوشبختی خیلی زود عادت می کند و چون خیلی زود عادت می کند خیلی زود هم فراموش می کند که خوشبخت است . آندره مصورا
    سلام عجیجممممممممممممممم شارژ نداره گوشیم جواب ندادم ببخششیددددددددددددد
    خیلی هم موفق خواهم بود اگه چشات آیندمو تیره و تار میبینه یعنی علاوه بر زشتی پیر هم هستی برو چشم پزشک ههههههههههههه هههههههههههههههههههههههههههههههههه........... ملت کار و بارشونو ول کردن افتادن دنبال تو؟؟؟؟؟ چه جماعت بی مخی داریم!!!!! آخه به چه دردشون میخوری غیر آزمایش؟؟؟؟ قضیه بوداره زنده نمیذارنت
    الان خیلی خلاقیت به خرج دادی اینارو به هم بافتی؟؟؟:25r30wi::25r30wi::25r30wi: بابا فسفر... پاشو یرو الان فشارت می آد پایین خیلی فک کردی ههههههههههههه ههههههههههههههه هههههههههههه هههههههههههههههههههههههههههه هههههههههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههههههههههههه.... تو رو باس قرنطینه کنم تا اتمام آزمایشات کسی بهت دسترسی نداشته باشه....... علم منتظر یه جهش بزرگه... سرچشمه ی خیلی از ایرادات ژنی دیگه مشخص میشه بحمدالله
    یعنی قبل اینکه نظریمو ثابت کنم میکشنت؟؟؟؟؟؟ نه تو رو خودا نمیر من باید جایزه نوبلو ببرم
    برای خوشبخت بودن فرش قرمز لازم نیست
    نیازی به فریاد حوادث نیست.
    موسیقی باران، برای دلخوشی کافیست.
    سلامی به پدر، نگاهی به برادر کافیست.
    برای خوشبخت بودن، آغوش گرم یک مادر کافیست.
    سواری روی موج خیال... ،
    نشستن کنار یادگاریها ،
    رفتن میان خاطره ها کافیست.
    برای خوشبخت بودن، یک احساس کوچک خوشبختی کافیست..
    سلام نوه گلم...
    الان من سربازم دیگه.....:ph34r-smiley:
    الان تو تو تخت گرمتی من دارم تو سرما نگهبانی میدم.....
    راحت بخابید شهر در امن و امانه خخخخخخ
    شاید موخان بیان بکشنت نسلت منقرض شه بشریت از زشتی خلاص پیدا کنه ههههههههههههه هههههههههههههههههههههه هههههههههههههههه چون اینطوری که از عکست مشخصه هر چی ژن خوشگلیه تو dna سرکار خانم جا داره پس بنابراین نابودی تو باعث میشه مخزن ژنی زشتی افول پیدا کنه و از این رو شاهد انسانهایی زیبارو در حد فرشتگان خواهیم بود عجب نظریه توپی... جایزه نوبل امسال مال خودمه... باس بیانیه بدم واسه نابودیت... تازه عکستو فتوشاپ کردی این شکلی هستی اگه از نزدیک ببننت سکته میزنن... هههههههههههههه هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه هههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
    اصنم که رفتم بمون تهناااااااااااااااا:tonguesmiley: برم پیش داداشی نازم یه چای گرم تو این هوای خنک بوخورم هههههههههههههههههههههههههههههههههههه:thumbsupsmileyanim::4d564ad6::4d564ad6:
    هانیییییییییییییییییییییی:(50): به قول عادل دارم میرماااااااااااااااااااااااااااااا ببین ببین:p7977cujr38iyymsu8::sdasdasd::smilies-azardl (12)
    هانی برم دیگه .................... کاری باری دری گاپی پنجره ای هر چی لازم داری بوگو خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا