mj1919 2013-12-14 انشاالله منم خوبم،خبری نیست! سلامتی! خانمم هم خوبه! داره درس می خونه!!! D: درسهای و کارمم شکر خدا خوب پیش میره!!!! انشاالله موفق باشید
انشاالله منم خوبم،خبری نیست! سلامتی! خانمم هم خوبه! داره درس می خونه!!! D: درسهای و کارمم شکر خدا خوب پیش میره!!!! انشاالله موفق باشید
parand 2013-12-11 فاصله ی تابش خود را بر دیگران تنظیم کن ، خداوند خورشید را جایی قرار داد که گرم کند اما نسوزاند.
شوکا88 2013-12-08 باید -تمامِ- امیدت بریده شود... اگر چشم دوخته ای به باز شدنِ این -گِره- چشم -بِبُر- دِل -بِکَن- از تمامِ تعلقت ... بگذار -آسمان- بارانِ اجابَت ببارَد...
باید -تمامِ- امیدت بریده شود... اگر چشم دوخته ای به باز شدنِ این -گِره- چشم -بِبُر- دِل -بِکَن- از تمامِ تعلقت ... بگذار -آسمان- بارانِ اجابَت ببارَد...
!SeCreT! 2013-12-08 ارزش دوست برایم به قدریست که پلی شوم برای عبورش حتی اگر لحظه ای به زیر پایش نگاه نکند.
marzi ba 2013-12-06 مرسی حسان عسیس خو دلم تنگیده ایییییییییییییییی وای نیدونم چلا انقد دلوم تنگولیده دوشت دالم مشخاتو خوب بخون باشه بوصصصصصصصصصصصص
مرسی حسان عسیس خو دلم تنگیده ایییییییییییییییی وای نیدونم چلا انقد دلوم تنگولیده دوشت دالم مشخاتو خوب بخون باشه بوصصصصصصصصصصصص
marzi ba 2013-12-06 دلم برای روزای خوبی که با هم داشتیم هوارتا تنگ شده هوارتا دلم برا خودتم تنگ شده اصلا دلم هوارتا تنگ شده هیییییییییییییی دوشت دالم:28:
دلم برای روزای خوبی که با هم داشتیم هوارتا تنگ شده هوارتا دلم برا خودتم تنگ شده اصلا دلم هوارتا تنگ شده هیییییییییییییی دوشت دالم:28: