leylii 2013-12-12 سلام آوا جون نه بابا این چه حرفیه ..خواهش می کنم خواهری ..ممنونم عکسات خیلی نازن مرسی:28::thanks::thanks:
سلام آوا جون نه بابا این چه حرفیه ..خواهش می کنم خواهری ..ممنونم عکسات خیلی نازن مرسی:28::thanks::thanks:
zErOOn3 2013-12-12 سلام ... ainting: مگه میشه خوشمون نیاد ؟ اونم چیزی کــ خوبــه ... دگـــر موزیکــ هــا ... فول آلبوم ... Search Resoults for "shahram shokoohi" :28:
سلام ... ainting: مگه میشه خوشمون نیاد ؟ اونم چیزی کــ خوبــه ... دگـــر موزیکــ هــا ... فول آلبوم ... Search Resoults for "shahram shokoohi" :28:
mahsa. 2013-12-11 ممنونم عزیزم اونو پرسیدم ولی یه دکتر معتبر نتونستم برات پیدا کنم واسه همین ج ندادم گلم شرمنده.
zErOOn3 2013-12-11 سلام ... منمونیوم در حــد کریس رونالدو ... خوش صدا و خوش سبکـــ ... کلا تموم موزیکاش 20 ... شنگول باشین ... (بـــ موقه هم بود)
سلام ... منمونیوم در حــد کریس رونالدو ... خوش صدا و خوش سبکـــ ... کلا تموم موزیکاش 20 ... شنگول باشین ... (بـــ موقه هم بود)
T T Taraa 2013-12-09 خداروشکر هـــــــــی آره شرکت میکنم ولی فقط برا بهداشت دارم میخونم .. همینم بتونم برسونم هنر کردم ایشالا موفق باشی
خداروشکر هـــــــــی آره شرکت میکنم ولی فقط برا بهداشت دارم میخونم .. همینم بتونم برسونم هنر کردم ایشالا موفق باشی
parand 2013-12-09 پس شما هم کنکوری هستی مثل من. کار خوبی میکنی. درست مهمتره. امیدوارم بهترین نتیجه رو از کنکورت بگیری عزیزم. و با خبرای خوب برگردی پیشمون :28: .
پس شما هم کنکوری هستی مثل من. کار خوبی میکنی. درست مهمتره. امیدوارم بهترین نتیجه رو از کنکورت بگیری عزیزم. و با خبرای خوب برگردی پیشمون :28: .
parand 2013-12-09 سلااااااااام اوا جونم....خوبی؟؟؟ چرا انقد دیر به سایت سر میزنی؟ دلم برای خودت و تایپیکای ختم قرانت خیلیییییییییی تنگ شده:sad:
سلااااااااام اوا جونم....خوبی؟؟؟ چرا انقد دیر به سایت سر میزنی؟ دلم برای خودت و تایپیکای ختم قرانت خیلیییییییییی تنگ شده:sad:
!SeCreT! 2013-12-08 ارزش دوست برایم به قدریست که پلی شوم برای عبورش حتی اگر لحظه ای به زیر پایش نگاه نکند.