waria 2013-12-12 نه بخدا(قسم خوردم ک بدونی راست میگم)باور کن ب یادتم مهسا. هیچـــــــــوقتم فراموش نمیشی.اصلا شدنی نیست.جات تو دلم محفوظه.شدیــــــــــــــــــــــــــــد.:riz304:
نه بخدا(قسم خوردم ک بدونی راست میگم)باور کن ب یادتم مهسا. هیچـــــــــوقتم فراموش نمیشی.اصلا شدنی نیست.جات تو دلم محفوظه.شدیــــــــــــــــــــــــــــد.:riz304:
waria 2013-12-12 ســـــــــــــــــــــــلام مهسا جونمممممممممممممممممممممممممممم منم دلم برات تنگ شـــــــــــــــــــــــده.زیـــــــــــــــــــــــــاد. مگه میشه من مهسامو فراموش کنم؟؟؟:28:خوبی؟؟؟
ســـــــــــــــــــــــلام مهسا جونمممممممممممممممممممممممممممم منم دلم برات تنگ شـــــــــــــــــــــــده.زیـــــــــــــــــــــــــاد. مگه میشه من مهسامو فراموش کنم؟؟؟:28:خوبی؟؟؟
NB92 2013-12-12 اگر نسيمي شانه هايت را نوازش کرد بدان هواي دل من است که بيادت مي وزد.:bunnyearsmiley::riz304:
zErOOn3 2013-12-12 سلام ... بپرسیم ؟ یـــ لحظه ... ببینیم سوالی در دسر3 ؟ نبـــود ... (بــعدن میاد خــودــه خدش ...) ما هم چــه ـــه ؟ :33: :auizz3ffy9vla57584x
سلام ... بپرسیم ؟ یـــ لحظه ... ببینیم سوالی در دسر3 ؟ نبـــود ... (بــعدن میاد خــودــه خدش ...) ما هم چــه ـــه ؟ :33: :auizz3ffy9vla57584x