parnia 2013-12-14 ایراد نداره سخت نگیر....دیگه شما که دکترای پیوسته ای مثه ما نیستی که.....انجمن اومدن خوبه، واقعا کاربرای گلی داره...:thanks:..فقط به درساتم برسیاااااااا:riz277: ممنونم...موفق باشی:bunnyearsmiley:
ایراد نداره سخت نگیر....دیگه شما که دکترای پیوسته ای مثه ما نیستی که.....انجمن اومدن خوبه، واقعا کاربرای گلی داره...:thanks:..فقط به درساتم برسیاااااااا:riz277: ممنونم...موفق باشی:bunnyearsmiley:
parnia 2013-12-14 سلام....ممنونم...شما خوبی؟؟؟؟ هی منم بد نیستم.... باز شروع کردم به خوندن....چیکار کنیم دیگه...ما ارشدو ول کردیم اون ما رو ول نمیکنه....:65d6a5d6s: چه خبرا؟؟؟
سلام....ممنونم...شما خوبی؟؟؟؟ هی منم بد نیستم.... باز شروع کردم به خوندن....چیکار کنیم دیگه...ما ارشدو ول کردیم اون ما رو ول نمیکنه....:65d6a5d6s: چه خبرا؟؟؟
mohana 2013-12-11 واااااااااااااااااااای این پست ینی چیییییییییییییییییییی؟؟؟؟ خو به خودم میگفتین :| بعد بگین چرا تکرار میکنم فلان جا فلان پستو نذارین :14:
واااااااااااااااااااای این پست ینی چیییییییییییییییییییی؟؟؟؟ خو به خودم میگفتین :| بعد بگین چرا تکرار میکنم فلان جا فلان پستو نذارین :14:
mohana 2013-12-11 همه رو دانلود کردین؟ مشکلی نداشت؟ آخه من نمیدونم چرا نمیتونم دانلود کنم میدونین میترسم مثه دفعه قبلی( تاپیک تبلیغات) آپلودش جابه جا شده باشه...
همه رو دانلود کردین؟ مشکلی نداشت؟ آخه من نمیدونم چرا نمیتونم دانلود کنم میدونین میترسم مثه دفعه قبلی( تاپیک تبلیغات) آپلودش جابه جا شده باشه...
mohana 2013-12-11 اینی ک براش پست گذاشتین هم میخواستم پاک کنم:65d6a5d6s: بی زحمت پاکش کنین بعدا میگم چرا
mohana 2013-12-11 ی بار گفته بودم پاکش کنن هااااااااا... الان دیگه میدونم طرف کی بوده آخه...ویییییییی هیچ مدیری هم نیس :|
ی بار گفته بودم پاکش کنن هااااااااا... الان دیگه میدونم طرف کی بوده آخه...ویییییییی هیچ مدیری هم نیس :|