pashmak
پسندها
144

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلام پشمک خان
    مگه دوست تو نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    آره دیدم:25r30wi:
    سلام ... اره توی یک تریپ شخصیتی هم تفاوت وجود داره ... اصطلاح درصد هاشون متفاوته
    سلام خوبی آجی جونم درسته دارم درس میخونم زیاد نمیام تاپیکو زدم بچه ها میرن سوالاشونو میپرسن دیگه با من چیکار دارن خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ منم میام گاهی سر میزنم
    اگه میخوای برا هفته اینده بشینی تا 2 شنبه خبرشو بده که تاپیکو برات بزنم
    سلام عزیزم خوبیییییییییییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟ ببخشید دیشب حال نداشتم اصن خسته بودم... اخوی چطورن؟ خخخخخخخ:a2d3:
    سلام ، منظورت آزمونه طریقته؟ نمی دونم من شرکت نکردم آزموناشو ، سنا هم فقط یه آزمون جامع اولش رو دادم که راضی بودم ، مشخص کرد کجاهارو مشکل دارمو باید بیشتر بخونم
    سلام ... اون سایت بصورت نرم افزاری جوابارو حساب میکنه ... با pc برین مشکلی نداره
    خو اینایی که گفتی مشکل بزرگی نیس... بیستر شبیه بهانه میمونه...........برنامه ریزی هم کار سختی نیس نمیخواد راه کسی رو بری خودت واسه خودت برنامه بریز..... قرارم نیس با کسی بخونی درگیر این جو الکی نشو خودت دوست خودت باش و مسیرتو طی کن چون تحت تاثیر قرار میگیری... با گفتن اینکه دیر شروع میکنم اما خوب میخونم فقط خودتو گول میزنی ... همین یه ساعت حتی یه دقیقه ای که واسه نت میذاری واسه خوندن بذاری کلی جلویی........ دقیقا نمیدونم کار کردنت زیاد وقتتو میگیره یا نه یا خستت میکنه ولی خوب بالاخره حداقل ترین زمانی رو که میتونی کنار بذاری رو بذار ضرر نمیکنی .........
    من مشکلم انگیزه ایه تو چی؟؟؟ دقیقا چی مانعت میشه؟؟؟
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا