biosta
پسندها
328

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• خدایا از دنیا همین کلبه پایین مملو از آرامش مال من بشه با یک همراه ؛ دیگه هیچی نمی خوام
    خواهش میکنم، زنده باشید
    کسي مي گويد :سر خود بالا کن ،

به بلندا بنگر.

به بلنداي عظيم

به افق هاي پر از نور اميد

و

خودت خواهي ديد

و
    خودت خواهي يافت

خانه ي دوست کجاست...

خانه دوست در آن عرش خداست ،

خانه ي دوست در آن قلب پر از نور خداست

و

فقط دوست ، خداست...
    گاهي وقت ها با خودم مي گويم کاش مي شد از روي دست خدا تقلب کرد و فقط يک ذره از فردا را ديد. همان روزهايي که مي مانم ميان رفتن و ماندن، گفتن و نگفتن، صبر کردن يا نکردن. چه بلاتکليفي تلخي مي شود زندگي گاهي. ميان اين همه علامت سوال که هر روز جلويم سبز مي شوند. معطل مي مانم که با اين عقل ناقصم چه کنم. من که همه چيز را نمي دانم. هيچ کس نمي داند. ترس از اشتباه همه وجودم را مي گيرد. آن وقت است که دلم مي خواهد شبي نصفه شبي آرام در اتاق خدا را باز کنم. پاورچين پاورچين بروم و دفترچه يادداشت هايش را از روي تاقچه بردارم.

اخطار میداد طولانیه مجبور شدم توی دو تا پیام بفرستم:rolleyessmileyanim:
    نمي دانم، خدا که فقط مال ما نيست. شايد اصلاً کتاب قطوري باشد. نگاهي به آن کنم و با خيال راحت قدم بعدي زندگي ام را بردارم. چه خيال محالي است اما! بهتر است جاي اين همه اي کاش و اما و اگر، سرم به کار خودم باشد و با اميد به فرداي بهتر و لبخند رضايت خدا، تصميم آخر را بگيرم و جلو بروم. نشستن و کاسه چه کنم به دست گرفتن تا الان درد چه کسي را دوا کرده که من نفر دوم باشم؟ پدر هميشه مي گفت: تنها درد مشترک همه آدم ها ندانستن است. و زندگي، هنر کنار آمدن با ندانستن ها است. تکليف هر کس را خودش روشن مي کند
    سلام وقتتون بخیر.
    ببخشید میخواستم بدونم شما استانداردهای ملی بهداشت(همون نسبت پزشک به تخت و جمعیت و .....) دارین.
    ممنون میشم راهنماییم کنید؟
    مژده ای دل که شب میلاد کاظم آمده

، فاطمه بر دیدن موسی بن جعفرآمده

، کاظمین امشب چراغان ازوجود کاظم است

خانه ی صادق چراغان از حضور کاظم است

ولادت امام موسی کاظم مبارک باد

سلام
    ممنون بخاطر تعریفتون.چشاتون قشنگ میبینه.:riz304:
    صندوف پیامتون پره

بی زحمت خالی کنین اگر میشه
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...