ps2020 2013-12-10 @am-ml خواهش میکنم نوش جان دیگه باید برام آستین بالا بزنید ))))) خوش میاین قدمتون رو چشم یه آهنگ ملایمم بذارم خخخخخخخخخخخخ دانلود ترانه جدید بارون پاییزی سیروان خسروی با پخش انلاین
@am-ml خواهش میکنم نوش جان دیگه باید برام آستین بالا بزنید ))))) خوش میاین قدمتون رو چشم یه آهنگ ملایمم بذارم خخخخخخخخخخخخ دانلود ترانه جدید بارون پاییزی سیروان خسروی با پخش انلاین
am-ml 2013-12-10 به به ؛دستتون درد نکنه . چه چایی خوش رنگی . خوب ما گرمسیریم ؛عیب نداره ؛میاییم پیش شماها :thanks:
ps2020 2013-12-10 جدییییییییی؟ اینقد برف کم میاد؟؟؟؟؟؟؟ :||||||| تقریبا؟؟؟؟؟! بالاخره بازم خوبه خخخخخخخخخ بفرمایید دهن تازه کنید دیییییی:
جدییییییییی؟ اینقد برف کم میاد؟؟؟؟؟؟؟ :||||||| تقریبا؟؟؟؟؟! بالاخره بازم خوبه خخخخخخخخخ بفرمایید دهن تازه کنید دیییییی:
am-ml 2013-12-10 مام برف نمی بینیم ؛ولی تفاوتمون اینه که ما بارونم نمی بینم ؛فقط آفتاب...:tsimuzpzwoap1t9y3o7
ps2020 2013-12-10 این عکسه که نمیدونم کی هست !! کم اومد آخه صب روز بعد آب شدش ینی فقط رو درختا نشسته بود ) ممنون نعمت بر شما نیز هم حتماااااا محتاجیم
این عکسه که نمیدونم کی هست !! کم اومد آخه صب روز بعد آب شدش ینی فقط رو درختا نشسته بود ) ممنون نعمت بر شما نیز هم حتماااااا محتاجیم
ps2020 2013-12-10 سلاااااااااااام بانو لیلا ممنونم شما خوبید؟ دیر ج دادم حواسم نبود ببخشید بلی بلی چند شب پیش ها ینی 4 شنبه برف کمی اومد ... مهنا :25r30wi: از خواهرتون تشکر کنید لطف عالی مستدام دی: :riz304:
سلاااااااااااام بانو لیلا ممنونم شما خوبید؟ دیر ج دادم حواسم نبود ببخشید بلی بلی چند شب پیش ها ینی 4 شنبه برف کمی اومد ... مهنا :25r30wi: از خواهرتون تشکر کنید لطف عالی مستدام دی: :riz304:
am-ml 2013-12-10 سلام حالتون چطوره؟ ؛بهترین عکس خصوصی ممکن رو گذاشتین . این عکس مال امساله ؛مشهد برف اومده؟
mohana 2013-12-10 اوووووه به خواهرم نشون دادم( خیلی خوش خطه) گفت از طرف من به آقا پی اس تبریک بگو بابت خط خیلی قشنگش اوووووووووووووووف بعدشم گفت تو که نذاشتی خطتو؟ :sad:
اوووووه به خواهرم نشون دادم( خیلی خوش خطه) گفت از طرف من به آقا پی اس تبریک بگو بابت خط خیلی قشنگش اوووووووووووووووف بعدشم گفت تو که نذاشتی خطتو؟ :sad: