marzi ba 2013-12-09 http://www.linkedin.com/nhome/nus-re...k=object-photo سلوم ریضا این لینک نمنه؟؟؟؟؟/
هانیه 2013-12-06 ن روز ها گنجشک را رنگ می کردند و جای قناری می فروختن این روز ها هوس را رنگ می کنند و جای عشق می فروشند آن روزها مال باخته می شدی و این روز ها دلباخته . . .
ن روز ها گنجشک را رنگ می کردند و جای قناری می فروختن این روز ها هوس را رنگ می کنند و جای عشق می فروشند آن روزها مال باخته می شدی و این روز ها دلباخته . . .
pari20 2013-12-05 دل مي گيرد و ميميرد و هيچ کس سراغي ز آن نمي گيرد ادعاي خدا پرستيمان دنيا را سياه کرده ولي ياد نداريم چرا خلق شده ايم. غرورمان را بيش از ايمان باور داريم. حتي بيش از "عشق"...!!! "دکتر شریعتی"
دل مي گيرد و ميميرد و هيچ کس سراغي ز آن نمي گيرد ادعاي خدا پرستيمان دنيا را سياه کرده ولي ياد نداريم چرا خلق شده ايم. غرورمان را بيش از ايمان باور داريم. حتي بيش از "عشق"...!!! "دکتر شریعتی"
هانیه 2013-12-05 من آنچه را احساس باید کرد یا از نگاه دوست باید خواند هرگز نمی پرسم هرگز نمی پرسم که : آیا دوستم داری ؟ قلب من و چشم تو می گوید به من : آری فريدون مشيري
من آنچه را احساس باید کرد یا از نگاه دوست باید خواند هرگز نمی پرسم هرگز نمی پرسم که : آیا دوستم داری ؟ قلب من و چشم تو می گوید به من : آری فريدون مشيري
ba ba barghi 2013-12-05 هيچ و باد است جهان؟ گفتي و باور كردي!؟ كاش، يك روز، به اندازه «هيچ» غم بيهوده نميخوردي! كاش، يك لحظه، به سرمستي باد شاد و آزاد به سر ميبردي!
هيچ و باد است جهان؟ گفتي و باور كردي!؟ كاش، يك روز، به اندازه «هيچ» غم بيهوده نميخوردي! كاش، يك لحظه، به سرمستي باد شاد و آزاد به سر ميبردي!