M M M@RY@M 2013-12-09 انشالله فردا باهم كلي حرف ميزنيم. منم امروز زياد درس نخوندم.الان كه برم شام بخورم ديگه بعدش بايد ي كمي درس بخونم.تو هم بخونيا وگرنه من عذاب وجدان ميگيرم!
انشالله فردا باهم كلي حرف ميزنيم. منم امروز زياد درس نخوندم.الان كه برم شام بخورم ديگه بعدش بايد ي كمي درس بخونم.تو هم بخونيا وگرنه من عذاب وجدان ميگيرم!
mahii 2013-12-09 یعالمه حرف داشتما.......نمیدونم چرا یادم رفت.................مردم......چرا؟شما قضاوت کنید
M M M@RY@M 2013-12-09 سلام عزيزم. منم امروز خيليييييييييييييييييييييييييييييي دلم برات تنگ شده بود. شماها خيلي خوب و مهربونين بچه ها.من به داشتن شماها افتخارميكنم...
سلام عزيزم. منم امروز خيليييييييييييييييييييييييييييييي دلم برات تنگ شده بود. شماها خيلي خوب و مهربونين بچه ها.من به داشتن شماها افتخارميكنم...
M M M@RY@M 2013-12-09 بوسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس!
بوسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس!
A A ali tafakori 2013-12-08 salam bad nabod ama razi konande ham nabod mohem ineke vase maha ke hich ketabe testi dar dastrasemon nist in azmona nemone soalat khobyan. shoma chi?
salam bad nabod ama razi konande ham nabod mohem ineke vase maha ke hich ketabe testi dar dastrasemon nist in azmona nemone soalat khobyan. shoma chi?