mf2009
پسندها
91

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• ممنون از لطفت داداشم! شوخی کردم باهات به دل نگیریا!!!
    سلام دادا ممد! یعنی به ما نمیاد مدیر شیم؟دیگه زیر بار مسئولیت رفتن که شیرینی نداره!خخخخخخخخخخخ
    خوب به اونی که تا حالا میخونده تو پاس میشدی بگو بازم بخونه:25r30wi::25r30wi:
    ﮐﯿﻠﯿﭙﺲ ﺟﺪﯾﺪ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﻓﺼﻞ ﺑﺎﺭﻧﺪﮔﯽ . ﺑﺎ ﻃﻮﻝ ﻧﯿﻢ ﻣﺘﺮ؛ ﺩﺍﺭﺍﯼ ﺷﯿﺐ ﻣﻼﯾﻢ ﺣﺪﻭﺩﺍ 30 ﺩﺭﺟﻪ ﺑﻪ ﺷﮑﻞ ﺷﯿﺮﻭﺍﻧﯽ ﺑﻪ ﻣﻨﻈﻮﺭ ﺟﻠﻮﮔﯿﺮﯼ ﺍﺯ ﺁﺏ ﮔﺮﻓﺘﮕﯽ .! ﺩﺍﺭﺍﯼ ﺍﻟﻤﻨﺖ ﺣﺮﺍﺭﺗﯽ، ﮐﻪ ﺷﺨﺺ ﺳﺎﮐﻦ ﮐﯿﻠﯿﭙﺲ ﺗﺎ ﺍﻧﺘﻬﺎﯼ ﻓﺼﻞ ﺯﻣﺴﺘﺎﻥ ﻫﯿﭻ ﻣﺸﮑﻠﯽ ﺍﺯ ﻧﻈﺮ ﺳﯿﺴﺘﻢ ﮔﺮﻣﺎﯾﺸﯽ ﻧﺪﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ !! ﺍﻣﺎ ﺻﺒﺮ ﻛﻨﻴﺪ ﺍﮔﺮ ﻫﻤﻴﻦ ﺣﺎﻻ ﺗﻤﺎﺱ ﺑﮕﻴﺮﻳﺪ ﻳﻚ ﭼﻜﻤﻪ ﺑﻪ ﻃﻮﻝ ٦ ﻣﺘﺮ ﻫﺪﻳﻪ ﺑﮕﻴﺮﻳﺪ ، ﺑﺮﺍﻱ ﺧﺮﻳﺪ ﻣﺴﻴﺞ ﺩﻫﻴﺪ !!!!!:25r30wi:
    :25r30wi::25r30wi:
    حالا با چه بهانه ای بهم زده دوستت؟؟؟وای:25r30wi::25r30wi:
    :25r30wi::25r30wi: وای یعنی مرگ نداشت عالی
    این که خوبه یکی از ذوستان خانوادگی با یک اقای دندونپزشک بولدار از اونا که روزی واسه یه جراخی ریشه 12 تومن در میاره دوست شد رقتن با هم بیرون حالا میبرتش بعد از کلی چرخیدن تو خیابونا برگر زغالی حالا اینم به جهنم ولی بدون که ازش بپرسه تو جی میخوری یه برگر میگیره :25r30wi: بعدشم دختره هم میگه من میل ندارم خودش میخوره:25r30wi:
    یعنی دیوونه شدم از دست تو تو پروفایل خودم کامنت میزارم:25r30wi::25r30wi:
    اقو ما بریم:motat:
    شما سربازی رقتی پسرم میخوای بری؟:25r30wi:
    اسم این کنکور لعنتی رو نیار که از خیلی چیزا منو انداخته
    توام این ویروس جسابی روت اثر گداشته هاااااااااااااااااااااااااااا پاشو از همین الان برو مقاله بده ای اس ای من:25r30wi: صد بار ریوژن میخوره باید بری بگی استاد تو رو خدا فلط کردم بیا درستش کن
    عاغا از رو هم نمیرن حال جدا از بی ادبی عچب نا بغه هایی داریم حالا جواب ادمین پیجشو ببین:25r30wi: بازم ار رو نرفتن:25r30wi:
    اولا که ژیگول ع ...:motat:
    دومااااااااا من دانشجو نیستم در حال حاضر:25r30wi:
    سوما خو حالا با این گندی که زدی تو صعود از گروهتون دلم نمیاد تبریک نگم روزت مبارک:25r30wi:
    عاغااااااااا البته سال دیگه خواهیم دید با نتایج تیم ملی ایران که شما گل کاشتید در برابر اونا:25r30wi:
    باز ایرانیا رفتن تو پیچ مسی جمله کردن عاغا برو بخون اگه مدتها نخندیدی الان وفتشه
    سلام ممنون ازاین همه تلاشت وامیدوارم خیربببینی.....من شاید جز بچه هایی نباشم که گزارش میدن ولی از این لغات استفاده کردم وخیلی سود بردم ممنون...........مهارتها و سوالات متفرقه رو تموم کردم و نشتم منتظر لغات کنکور سالهای قبل....البته دارم الان تافل رو میخونم.
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا