ad1986 2013-12-09 این عووووووووووووووووووووووووووووووووووووووق داره واقعا... اه حالم به هم خورد..... نامرد قاتل به روحمم رحم نمیکنی... بزا تو آرامش باشم خخخخخخخخخخخخخخ
این عووووووووووووووووووووووووووووووووووووووق داره واقعا... اه حالم به هم خورد..... نامرد قاتل به روحمم رحم نمیکنی... بزا تو آرامش باشم خخخخخخخخخخخخخخ
AWWA 2013-12-09 سلام.....خواهش میکنم. آره خداروشکر خوبه. تو چیکار میکنی؟میخونی؟ تو آزمون بهمن ماه شرکت میکنی؟
PCR 2013-12-08 خاله میتونه....نشان حاکم بزرگ بود اون...:tonguesmiley: a_67: باریکلا خاله باریکلا تار ...احترام بگذارید......وگرنه هر چی دیدی از چش حاکم بزرگ دیدی......هههههههههه یادش بخیر...حاکم بزرگ.
خاله میتونه....نشان حاکم بزرگ بود اون...:tonguesmiley: a_67: باریکلا خاله باریکلا تار ...احترام بگذارید......وگرنه هر چی دیدی از چش حاکم بزرگ دیدی......هههههههههه یادش بخیر...حاکم بزرگ.
شوکا88 2013-12-08 خدا از غم های تو آگاه است از تردید هایت... از جمیع احساساتی که در تو جمع است خدا همه ی تو را می بیند رفیق! سوره ی انعام آیه ی 59
خدا از غم های تو آگاه است از تردید هایت... از جمیع احساساتی که در تو جمع است خدا همه ی تو را می بیند رفیق! سوره ی انعام آیه ی 59
amiir 2013-12-07 حیف که میخام با دلخوری نرم وگرنه همچین جوابت میدادم که اشکت دربیادا تارا..... بن نه حذف کامل، گفتن باید به ادمین پیام بدی دادم ولی جواب نمیده. حالا چیکار کنم؟
حیف که میخام با دلخوری نرم وگرنه همچین جوابت میدادم که اشکت دربیادا تارا..... بن نه حذف کامل، گفتن باید به ادمین پیام بدی دادم ولی جواب نمیده. حالا چیکار کنم؟
amiir 2013-12-07 ها دیگه تارا، از دستم راحت شدیا.... دیگه با هیچی نمیام... از انجمن خوشم نمیاد دیگه. تو هم ما رو حلال کن.
ها دیگه تارا، از دستم راحت شدیا.... دیگه با هیچی نمیام... از انجمن خوشم نمیاد دیگه. تو هم ما رو حلال کن.
A A a_67 2013-12-07 چرا پیدا نکنم یدونه تار که بیشتر نداریم:thumbsupsmileyanim: از رو همون فرمولا پیداش کردم...
هانیه 2013-12-06 ن روز ها گنجشک را رنگ می کردند و جای قناری می فروختن این روز ها هوس را رنگ می کنند و جای عشق می فروشند آن روزها مال باخته می شدی و این روز ها دلباخته . . .
ن روز ها گنجشک را رنگ می کردند و جای قناری می فروختن این روز ها هوس را رنگ می کنند و جای عشق می فروشند آن روزها مال باخته می شدی و این روز ها دلباخته . . .