elham2012 2013-12-05 شوکاییییییی جونم..بیخیال درسا آجی..اونقدر ارزش ندارن که آجیم به خاطرشون ناراحن باشه بوگو کدوم کتابه خودم برم پاره اش کنم؟خخخخخخخخ
شوکاییییییی جونم..بیخیال درسا آجی..اونقدر ارزش ندارن که آجیم به خاطرشون ناراحن باشه بوگو کدوم کتابه خودم برم پاره اش کنم؟خخخخخخخخ
sane 2013-12-05 خخخخخخخخخخ شوکو:5::shocked: شوکو امتحان میانترم هس عایا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چقد زیاد امتحان میگیرن از شوما؟؟؟؟؟؟؟؟؟استادای بی ادب7977cujr38iyymsu8:
خخخخخخخخخخ شوکو:5::shocked: شوکو امتحان میانترم هس عایا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چقد زیاد امتحان میگیرن از شوما؟؟؟؟؟؟؟؟؟استادای بی ادب7977cujr38iyymsu8:
شوکا88 2013-12-05 اخلاق سگی یک چیز خوب داره هیچ گربه صفتی وارد زندگیت نمی شه ههههههههههههههههههههههههههههههههههه
شوکا88 2013-12-05 سانی هروقت من اینحال دپرسیو دارم ینی دچارشکست عشقی از کتب هایم شده ام وبسی اشفته الانم درین وضعیتم بازامتحان دارم و عقبم اصاب مصاب تعطیل خخخخخخخخخخخخ
سانی هروقت من اینحال دپرسیو دارم ینی دچارشکست عشقی از کتب هایم شده ام وبسی اشفته الانم درین وضعیتم بازامتحان دارم و عقبم اصاب مصاب تعطیل خخخخخخخخخخخخ
شوکا88 2013-12-05 نـــکه نامـــش زنـــــــــــدگیست مــــــــــــــــــــــــرا کــــــشت ... مانده ام آنکه نامش مرگ است با مـــــــــن چه خــــــواهد کرد.
نـــکه نامـــش زنـــــــــــدگیست مــــــــــــــــــــــــرا کــــــشت ... مانده ام آنکه نامش مرگ است با مـــــــــن چه خــــــواهد کرد.
شوکا88 2013-12-05 تنهایی یعنی اینکه اگه تا یه هفته گوشیتو خاموش کنی برات مهم نباشه عه وااا بامن بودینی اینو
sane 2013-12-05 خخخخخخخخخخخخ شوکووووووووووووووووووو:25r30wi: شوکو این نیکی فک کونیم چش بی بصیرت داره خخخخخخخخخخخ همه رو لهجه میبینه هههههههههههههههههه:4d564ad6:
خخخخخخخخخخخخ شوکووووووووووووووووووو:25r30wi: شوکو این نیکی فک کونیم چش بی بصیرت داره خخخخخخخخخخخ همه رو لهجه میبینه هههههههههههههههههه:4d564ad6:
شوکا88 2013-12-05 هههههههههههههههههههههه نیک من اصن لهجه ارم؟نه من ازخودت میپرسم دیدی من لهجه داشته باشم؟؟؟:25r30wi: اوووف الامی بَخِرِم تِرِه با ساندیس خخخخخخخخخ شدم مث این پسرلاتای خیابونی خخخخخخخخخخ
هههههههههههههههههههههه نیک من اصن لهجه ارم؟نه من ازخودت میپرسم دیدی من لهجه داشته باشم؟؟؟:25r30wi: اوووف الامی بَخِرِم تِرِه با ساندیس خخخخخخخخخ شدم مث این پسرلاتای خیابونی خخخخخخخخخخ