بابا چه وضعشه میبینی من چه قدر بدشناسم با اختلاف ناچیزی از مسابقات فوتبال دانشگاه حذف شدیم :14: اینم نتایج ما
بازی اول 5 به 2 باختیم :25r30wi: بازی دوم 5 به 1 باختیم :25r30wi: بازی سوم هم 6 به 0 باختیم :25r30wi: واقعا چرا ما با این نتایج حذف شدیم اگه ما قهرمان نشیم پس کی میخاد قهرمان بشه ولی واقعا خاک تو سرمون با این بازیمون
خخخخخخ بله همچین آروم شدم که میخام سرم رو بزنم به دیوار :j58r36j3gcr4suxymup
بی خیالش لیاقت های من بیشتر از اون استاد از خود راضی بی ادبه :smiliess (4):
بدبختی من مسئول المپیاد دانشگاه هم هست یعنی اگه میخای بری المپیاد دانشجویی باید دمش رو بگیری حالا هفته بعد یه کیلو شیرینی بگیرم ببرم تو کار گروه فارما از دلش دربیارم :4d564ad6: یعنی نمیدونی این شیرینی خامه ای چه معجزه ای میکنه ها تو بیمارستان روزهای آخر کارآموزی این ترم دو کیلو شیرینی دادم روز بعدش جراحه به من گفت دست بشور بیا سر عمل :25r30wi: حالا شاید ایندفعه هم کار کردش
بابا امروز یه ضد حالی خوردم در حد المپیک
یه استاد داریم استاد فارماکلوژی اومدم یکمی بذارم گفتم اگه کار های تحقیقاتی دارید خوشحال میشم منم عضو گروهتون بشم . اونم نه گذاشت نه برداشت گفت من با دانشجوها کار نمیکنم . همچین با هزار امید رفته بودم پیشش همچین ر...د به ما قهوه ای شدیم همچین تا حالا اینقدر ضایع نشده بودم دلم برای خودم سوخت :j58r36j3gcr4suxymup یکمی دل داری بده به من تو شوکم :14: