ZOT
پسندها
292

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• و بر این اساس خودتون میاید میگید مثلا پیشنهاد میشه قرص اسید فولیک قبل از اقدام به بارداری بیاد در زنان مصرف بشه. یا میاید میگید پیشنهاد میشه هفته ای یک نفر ماما بیاد و تو مدارس دخترانه ترجیحا دبیرستان برا دختران آموزش بده.

یعنی مخلص کلام جدیدترین و کاملترین اطلاعاتی که از مطالعه توصیفیتون بدست آوردی رو بیاید برای حل این مشکل مورد مطالعه بکار بگیرید
    امیدوارم با این گویش و بیان ناقصم تونسته باشم منظورمو برسونم بتون.
    سلام ممنونم ازتون. شکر خوبم

منظور از مطالعه توصيفي: جمع آوري و ارائه تنظيم داده هاست براي ارائه تصوير روشني از يك موقعيت خاص. یعنی ما نه توش مداخله ای داریم نه توش اثری میذاریم. مثلا میایم در مورد شیوع نوزادان متولد شده با نقص لوله های عصبی در شهر اصفهان گزارش میدیم. به طور تصادفی چند بیمارستان رو انتخاب میکنیم. البته انتخاب بیمارستان هم مراحل و اصول خاص خودشو داره.
    و در این بین شما مطالعتون بر اساس مبتنی بر شواهد بوده و منظور از مبتنی بر شواهد یعنی بهترین مدارکی و اطلاعاتی رو که بدست آوردین رو میاین در بررسی این مشکل دخیل میکنید. یعنی شما تو بررسی نوزدادن متولد شده با نقص لوله های عصبی رو بر اساس اطلاعات بدست آمده از مطالعه توصیفیتون میاید بهترین راهکار رو پیشنهاد میدیند.
    مثلا میاید میگید استفاده نکردن زنان باردار از قرص اسید فولیک قبل از اقدام به بارداری باعث شده زنان به قدر کافی اسید فولیک دریافت نکنند و این ناشی از عدم آگاهی بوده یا عدم دستیابی به متخصص تغذیه یا ماما بوده یا ....!
    مرسیییییییییییییی پترسیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی خخخخ
    سلام خوبید
    روزتون مبارک!
    :)

متاسفانه در مورد سوالی که پرسیدید ، اطلاعی ندارم!

موفق باشید
    خییلی نازههههه...خیلی خوشم اوووووووومد:thanks::thanks::thanks:
    وووووووووووووووووییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
    خو تمومش کن دیگه تنبللللللللللللللللل خخخخخخخخخخخ
    فدات من اصفهان قبول شدم از ترم بهمن میام :thumbsupsmileyanim:
    اوووووووووووووه فک کنم وقتی پیر بشم بفهمم خخخخ
    اره برم تا در راه نت شهید نشدم خخخخخ
    باوشههههههههههههههههههههههههههههههههههههه واست دعا میکنم توهم منو یادت نره هااااااااااااااااا
    بای تا های بعددددددددددددددددددد:tonguesmiley:
    پترسسسسسسسسسسسسسسسسسس کوجای رفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من دارم میرمااااااااااااااااااااااااا
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا