هانیه
پسندها
323

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• نمیرم ..................................ایجا بدجور نیروی جازبه داره برا م .................................دست خودم نیستش.................................
    هانی بازم ک اینجایی.........میدونی کی بوده من رفتم2ساعته..............بن نمی خاد اگه استرس درستو داشته باشی خودش اجازه نمیده زیاد اینجا بیای.....نیکم بن نشده خودش کم میاد
    برو هانی سنت حسنه سر زدن به دوستان رو انجام دادی هههههههههههههههههه همه چی نتی شده دیگه چه میشه کرد برو دختر خوبم برو ......................
    درباره من رو میگم
    رشتتون چیه؟و کارشناسی هستین یا ارشدی؟
    خب مثلا امضای منو دیدی از خودم نوشتم .وبیرونم حتی یادشم.باعث میشه کم نیارم تو تلاشم.
    ببین از چه نظر ضعیفی یا تو کدوم جنبه خودت نیاز به فوی تر بودن داری......ولی زیاد روش فکر کن لازم نیست سریع یه چیزی بنویسی من فقط بهت گفتم ک کم کم استارتشو بزنی...
    هانیه چرا برا خودت یه امضای خوب انتخاب نمی کنی؟؟؟؟؟؟لازنم نیست جمله بزرگان حتما باشه یا بقیه بهت به به و چه چه بگن..............یه امضا از دل خودت میتونه مشوق وانگیزه دهنده باشه وهدفت رو حتی برات معلوم کنه.وهر روز که می بینیش مصمم تتر بشی............نه یه جمله پر معنا ک اصلا بهشم عمل نکنی!!!‍
    قابل توجه پسرایی که این روزا سوژشون شده کلیپس مادخترا...والا ما هرکاری کردیم شما تقلید کردین!!!تل زدیم شماهم تل زدین!موهامونو رنگ کردیم دیدیم شماهم رنگ کردین!چقدرم حرفه ای!!ابرو برداشتیم دیدیم ابروهای شما از ما نازکتره!والا مجبور شدیم کلیپس بذاریم تا حداقل پسرا با دخترا یه فرقی داشته باشن!!اونم خدایی شرط میبندم روتون نمیشه وگرنه میذاشتین!
    دخترا سلامتی پرچممون که همیشه باااااااااالااااااااااااا ست
    نمیرم..........اینجا قشنگتر وجذابتره...............نمیرم:ahi5slcgm04mi8jqqkl:riz481:
    هانیه گلم عشقم .......برو دیگه فدات شم..........بمیرم برای خودم امروز چقدر اذیت شدی الانم خیلی خسته ای...........کم مونده گلم تموم میشه بعدش خلاص..........................:dadad4:
    ظرفیت صندوق پیام های خصوصی هانیه به اتمام است و تا زمانی که اقدام به خالی کردن صندوق نکند نمیتواند پیام خصوصی جدید بپذیرد.
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا