sa@@ra
پسندها
92

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• ووووووووووی سلاملیکم سارا خانوم .عامووووو منم میس یو شدم. بچه ی خوفی شدم کمتر میام!!! چیکار میکنی با درسا؟
    من که از صبح تا شب بیکار میگردم ! سارا این اولین باره تو زندگیم که دغدغه ی درسی ندارم(البته تا 6سالگیم هم نداشتم!!!) خیلی باحاله!!! حس میکنم چند روزه میمیرم:riz481: عامووو ای وزارت بهداشتم با این قانونای مسخرش منو خونه نشین کرد رفت!!! فکر کنم بخوامم شووور کنم وزارت بهداشت میاد میگه تا طرحتو نگذرونی نمیتونی شووور کنی:25r30wi:
    خخخخ سلام جیگررررررررررررر.خوفی؟چیکار میکنی با زحمتای ما؟یک سوال دارم بپرسمممممممممممممم؟

خب باوشع پ میپرسم.میگما شوما واسه سلولی جوزه یا ببخشید میخونی؟اونوخ اگه پاسخت مثبت. کی هستـ ا کجا آوردی؟:riz481:
    خخخخ سلام جیگررررررررررررر.خوفی؟چیکار میکنی با زحمتای ما؟یک سوال دارم بپرسمممممممممممممم؟

خب باوشع پ میپرسم.میگما شوما واسه سلولی جوزه یا ببخشید میخونی؟اونوخ اگه پاسخت مثبت. کی هستـ ا کجا آوردی؟:riz481:
    به خدا سرم شلوغ بوده ... هر موقع هم من اومدم تو هم افلاین بودی :riz513:
    مگه چی کارت کردم که روم نشه پخ کنم ...... دوست دارم پخ میکنم :riz481:
    سلام ...

نمی دونین چــ کیفی داشتـــ ... 8.5 اونم مـا ...

ایشاا... نوبتــ شمام میر3 ...

یــــور یــور ... (یکی برامون فرستاده بود)
    SLM

S0B S0B

9.5 8.5 الی 5 6 صبـــ ... با حاله کـــ (فقط یکی دوباری باری تونشیم 8.5 بزنیم : رکــورد)

DaY SLPNG No No Na2NSHM

Diana Vickers - Music to Make Boys Cry (2013) [320] NightMovie.Net

Downloading now,free software download,free music download,download movies,free virus protection download,free video downloads

بدکــ نبــود ... خوبه فکنیم ...

:a2d3:
    :25r30wi::25r30wi:
    پرچم بالاست سارا:auizz3ffy9vla57584x
    SLM
    GoOoD AFTRNoOn

SHaB BDaR MoOnDaNO DaRCDaN O etc

... B MRoOoR

SHaNGoOoL BaSH!N
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...