navik 2012-08-02 کاش میشد ورودی ها را به این جمله میآراستند که یک لبخند مهمانمان باشید .! بس یک لبخند مهمانم باشید .
navik 2012-08-02 وقتی چیزی را گم میگنیم با تمام وجود دنبالش میگردیم و هنگامی که احساس تنهایی بسراغمان میآید زمانیست که یه جایی همین نزدیکیها خودمان را گم کرده ایم چون وقتی خوب نگاه میکنم همه سر جایشان هستند و فقط من نیستم . k1nd
وقتی چیزی را گم میگنیم با تمام وجود دنبالش میگردیم و هنگامی که احساس تنهایی بسراغمان میآید زمانیست که یه جایی همین نزدیکیها خودمان را گم کرده ایم چون وقتی خوب نگاه میکنم همه سر جایشان هستند و فقط من نیستم . k1nd
P P paradise65 2012-08-02 خدایا .... من اگر بد کردم ؛ تو را بنده دیگر بسیار است ! تو اگر با من مدارا نکنی ، مرا خدای دیگر کجاست ... ؟؟؟
خدایا .... من اگر بد کردم ؛ تو را بنده دیگر بسیار است ! تو اگر با من مدارا نکنی ، مرا خدای دیگر کجاست ... ؟؟؟
mandana99 2012-08-01 هر از گاهی توقف ،فرصت خوبی است برای دیدن مسیر طی شده و نگریستن به راه پیش رو،گاهی برای رسیدن باید ایستاد
هر از گاهی توقف ،فرصت خوبی است برای دیدن مسیر طی شده و نگریستن به راه پیش رو،گاهی برای رسیدن باید ایستاد