هانیه
پسندها
323

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• "]
    افرین هانیه برو امتحانت بخون ..........برای علومم نقشه نکش...........دیدی که با گرایش میکروبیولوژِی نمیتونی دکتری بهداشت شرکت کنی////////////////////////ههههههههههههههه افرین چه اینده نگر شدی بچه .......خوشم اومدش......برو دیگه .............بای..........
    چرا تولدم تاپیک تولد نبودی:mad_majidonline:
    دوباره ک گرفتار حاشیه نشدی :New (6):
    هانیییییییییییییی پیاما قاطی پاتی هس خخخخخخخخ یه ذره اینجا یه ذره اونجا(پروف خودم) برو بخون شاید از همشون یه چی دستت اومد ههههههههه
    خخخخخخخخخخخخخ هانی حال میکنی ترفندو هههههههههه تو اس میدی من میام اینجا ج میدم بهت خخخخخخخخ صرفه جویی در شارژ به روش سانییییییییییییییییی:4d564ad6:هییییییییییییی روزگارررررررررررررر آخ خواهر درد دلمو تازه نکن چیکار کنیم دیگه دنیا همینه ................
    راستی هانی داداشم خودش اینطوری خونده فسقل زبانش نسبت به من خیلی خوبه :13: دادم از متنها و مقاله های تخصصی منم ترجمه کرد:shocked:عاغا هانیییییییییییی دچار بحران شدم شدیددددددددددددددددد:13::13:
    هانییییییییییییی شوکو گف بهت بگم این طرفا ببینتت حکم اعدامتو خودش امضا میکنهههههههههههه:ph34r-smiley:
    هانییییییییییییییی:21::33: هانییییییییییییییییی
    هانیه دخترگل اونم که یاد گرفتی برو بخاب دیگه سعی کن یاد بگیری قشنگ ........ارامشتم حففظ کنی همیشه ........درصدای باسیلوسم که دیدی ...........افرین دختر خوب.............شوکا بدونه اومدی وایییییییییییییییی .هانی جونم عزیزم فدات شم برو تا 4 شنبه شب. برو دیگه ببین نیک امتحان داره نیومده .......شوکا هم نیومده ..........افرین برو دیگه ..........شب خوب بخابی.......بوس.....بای......
    ببین هانیه بنظرم هفتت رو تقسیم کن واسه درسا با توجه ب ضریبشون.کنار هر درس در روزم زبانو بذار.
    سعی کن سرعتت رو تو میکروب بیشتر کنی .میدونم چطوریه خودم جاوتز رو دارم.
    ممن.ن هانی-مشورت کردم ولی نه با همشون فقط به داداشم گفتم هیچی نگف!!!!!!!!!!!
    قضیه زبانم گفتم و اینکه چه برنامه ریزی واسم کردی کلی خندید پخش زمین شد از خنده:shocked: گف هر درس واسه 2روز بذارین اینجوری نمیتونین مفید وکارا برین جلو !!!
    فعلا داره رو بحران زبان زدگی من کار میکنه ؟؟!!!!:riz277::ph34r-smiley:
    هانی هستم.
    دلم گرفته
    دعای صحیفه گوش میدم
    داره اشکم میاد
    گوش کردنش ضرر نداره این سیاوش اون سیاوش افسرده نیست خوب دی:

گاهی وقتها لازمه آدم ب روحش هم برسه قمیشی بهانست میخوایی

از کی بزارم حتما شادمهر؟!!
    البته میتونم حدس بزنم از چی باشه ولی بیا یه آهنگ برات آپ کردم کلا رفع هرگونه ناراحتی

البته به نظر من م تازه است هم مفرح اینم لینکش:

Siavash-Ghomeishi-Navazesh

بهه حساب من لذت ببر
    آره دختر خوب این یه مبارزست باید قوی باشی.خوبه اولش سه ساعتم بری کتابخونه ولی بعد راه میفتی.در ضمن رو درست وسواس داشته باش طوری که از مقدار مورد نظرت واسه مطالعه کمتر خوندی شب عذاب وجدان بگیری.اینو استادم همیشه به من میگفت.
    من باید برم الان .فردا امتحان دارم.
    نه شب که خوب صب تا ساعت 2 ک میتونی بری.
    در ضمن عادت نداری ک خوابت میگیریه.اون صندلی های کتابخونه عالی هستن .در واقع این صندلی میز کامپیوترمونه ک خواب آوره.
    سرگیجتم مال کم تحرکی فوق العادت هستش.بدنت عادت به توزیع مناسب قند خون نداره.تغذیتو بیشتر کن.وحین درس از توت خشک .سایه خشک یا کشمش ویا خرما استفاده کن.
    حالا بهتر شد دختر من رفتم وبرگشتم تو هنوز اینجایی؟؟؟؟؟؟
    یادت باشه ساعت مفید ت رو نباید بیای اینجا میری درس میخونی حداقل دوساعت که شد بعدش خواستی خستگی بگیری اگه دوس نداشتی تو
    خونه کاری انجام بدی ی سر بیا اینجا.
    چرا کتاب خونه نمیری؟؟؟؟
    هانی نمیتونم بمونم حالم خوش نیس شدید حالت تهوع دارم میرم ،برم یه اشید پیدا کنم بریزم حلقومم،11به بعد میام- حالم خوش نبود زدم بیرون 1ساعت پیاده روی خدا کنه سرما نخورم.
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا