T
پسندها
144

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• نه اتفاقا همشون قابل حلند ........اگه همون لحظات حل نشه با گذر زمان حل میشه یا همون فراموش میشه!!
    خو همه مشكلا قابل حلن !!!
    توجه كني ,بعضياشون بد مي ره رو اعصابت .....ببين من خواستم بخوابم ....يعني خوابيدم ..اون بشه هاا بودنااا صبحي نذاشتن بخونم ...ولم نكردن ...ده بار بيشتر از خواب بلند شدم !!!!منم حساسم به خواب ظهرم كه نكووو....الان باز اعصابم ريخت بهم !:p

اينجاست كه اون سوره يادم مياد !!!! بس كاربردش اينجا بود ...اهل اشون اشتباهي اونجا يادم انداختن!!:p
    بابا دیشبو بگم یا امروز ؟؟؟؟

کتابخونه که امروز به دلیل روز کتابداری تعطیله !!دوتا پشه ی نفهم !!!هی دور من می پلکن و ویز ویز می کنن...تمرکزمو بهم می ریزن !!

بعددیشبی هم ...رفتم تست کنترل زدم ......همش اشتباه کوچیک کوچیک داشتم غاطی کردم و اینا !!می بینی چقد مشکلات دورمه !!!!!مگه یه بابا چقد اعصاب داره !!!!!:j58r36j3gcr4suxymup
    سلامممممممممم تارا

خخخخخخ

این جزو کتاب درسیامون بود؟؟؟؟؟؟:21::smiliess (12):
    دخترم جاها بر عكس نشه !! من باباتم ..هوش شما به من رفته !! عكسش نميشه !! :p
    يهني مي خواستي بكي تكراري اند ديكه !;;!! خو من از سبيده كرفته بودم خووو :p
    هوم !!بذار از اهل اوشون بپرسم بابا !!!ههه

نه میگم شاید برای شما نبوده ها!!!مثلا یه دوستی داری یه مشکلی داره ....بعدمیگه به شما که اونو به صبر و شکیبایی دعوت بنمو !!!
    یا مثلا خودت گرفتار یه چیزی شدی ،میگه صبر کن درست میشه !!ولی کار دنیاست دیگه !!
    یا مثلا ...هه...حالا شاید همطوری تو ذهنم اومدی یهنی حتما باید یه چیزی باشه بابا !!!
    چیه ؟؟؟خو اخرش میگه خو ....میگه بجز اونایی که کارهای خوب خوب کنن هه!!کار خوب خوب کن بابا ضرر نکنی!!
    منم فهمیدم سوالی ..ولی بابا هر سوالی رو که نباید جواب داد!!!ههههههه

اره فعالیت در این لحظه می نویسه :مشاهده موضوع !!
    یا مثلا برا ادمین :فعالیت در این لحظه صفحه کنترل مدیریت کل

هه هه
    دیگه ما اینیم بابا !!مدیر هم نباشیم اهل اشونو داریم !!!!!!:bunnyearsmiley:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا