نوتر 2013-11-18 خخخخ آره دیدم با اون شرکت آلمانی همش انگلیسی میحرفیدن و میگفت نانو فلان شد نانو بهمان شد. آها راست میگین پس. به به نانـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــو:riz481:
خخخخ آره دیدم با اون شرکت آلمانی همش انگلیسی میحرفیدن و میگفت نانو فلان شد نانو بهمان شد. آها راست میگین پس. به به نانـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــو:riz481:
نوتر 2013-11-18 خخخ باشه.:25r30wi: منم فکر کنم یونیفرمای ما از آلمان میخواد بیاد. چون بعضی مدیر بخشا هم یونیفرم ندارند هنوز. گفت یونیفرماتون این شکلیه :dadad4:
خخخ باشه.:25r30wi: منم فکر کنم یونیفرمای ما از آلمان میخواد بیاد. چون بعضی مدیر بخشا هم یونیفرم ندارند هنوز. گفت یونیفرماتون این شکلیه :dadad4:
نوتر 2013-11-18 آها من یه لحظه یاد اون فیلمای مرد نامرئی افتادم که با تیر و تیر کمون میزندش. خخخخ خووو چه کاریه یه دونه سنگ بردار بزن بیار پایین. خخخ
آها من یه لحظه یاد اون فیلمای مرد نامرئی افتادم که با تیر و تیر کمون میزندش. خخخخ خووو چه کاریه یه دونه سنگ بردار بزن بیار پایین. خخخ
نوتر 2013-11-18 خووووو مدیر نامحسوسم دیگه خوووو:dadad4: خوو ادمین گفت یونیفرم تموم شده بذا تا بیاد همینجوری با لباس شخصی بگرد:dadad4: راستی تیر کمون داشتی چون منو نمیدیدی میزدی چشو چال اون یکی مدیرارو زحمی میکردی:riz481:
خووووو مدیر نامحسوسم دیگه خوووو:dadad4: خوو ادمین گفت یونیفرم تموم شده بذا تا بیاد همینجوری با لباس شخصی بگرد:dadad4: راستی تیر کمون داشتی چون منو نمیدیدی میزدی چشو چال اون یکی مدیرارو زحمی میکردی:riz481:
zErOOn3 2013-11-15 سلام ... صبــ صبـــ ... منمونیوم ... (رسمشم همینه فکنیم : ) :tonguesmiley::riz304::auizz3ffy9vla57584x
سلام ... صبــ صبـــ ... منمونیوم ... (رسمشم همینه فکنیم : ) :tonguesmiley::riz304::auizz3ffy9vla57584x