شوکا88 2013-11-18 آرام؟ آرام برای چه باید گرفت؟ وقتی بمیریم ، خود به خود آرام می گیریم! پیش از آنکه بمیریم که نباید بمیریم! کلیدر محمود دولت آبادی
آرام؟ آرام برای چه باید گرفت؟ وقتی بمیریم ، خود به خود آرام می گیریم! پیش از آنکه بمیریم که نباید بمیریم! کلیدر محمود دولت آبادی
Nike313 2013-11-16 ممنون مرضی فک کنم دعاهات باعث شد جزو اون 20 نفری شدم که تونست یه دور تا اخر سوالا رو بخونه بقیه بیچاره وت کم اوردن :wacsmiley::motat:
ممنون مرضی فک کنم دعاهات باعث شد جزو اون 20 نفری شدم که تونست یه دور تا اخر سوالا رو بخونه بقیه بیچاره وت کم اوردن :wacsmiley::motat:
Nike313 2013-11-14 سلام مرضی؛ خوبی ميگم اگه شنبه دانشگاه نميری بي زحمت از 11 تا 1 واسم دعا كن اين امتحانش داغونه خخخخ ممنون
سلام مرضی؛ خوبی ميگم اگه شنبه دانشگاه نميری بي زحمت از 11 تا 1 واسم دعا كن اين امتحانش داغونه خخخخ ممنون
حسان 2013-11-10 سلااااااااااااام خانوم خانوما خوبی؟ خوشی؟ هستیم زیر همون اسمونیک دوستام هستن.. تو هم مواظب خودت باش:a2d3:
سلااااااااااااام خانوم خانوما خوبی؟ خوشی؟ هستیم زیر همون اسمونیک دوستام هستن.. تو هم مواظب خودت باش:a2d3:
نوتر 2013-11-10 سلام مرضی بی خوبی؟ ممنون نه خوب نبود یعنی اماده نبودم میدونستم اینجوری میشه و اتفاق عجیبی رخ نداده. مرسی لطف کردی.:riz304:
سلام مرضی بی خوبی؟ ممنون نه خوب نبود یعنی اماده نبودم میدونستم اینجوری میشه و اتفاق عجیبی رخ نداده. مرسی لطف کردی.:riz304: