هانیه
پسندها
323

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• افرین هانیه برو فردا نایسریا رو بخون .....زبانتم مونده ها ..........امشب زیاد اومدی اینجا ...........افرین فردا دیگه نیا عوضش............افرین حاشیه ها رو گداشتی کنار.........کامل کامل بگذار فقط.........افرین دخترخوب برو دیگه.........شب بخیر...........خوابهای خوشگل قشنگ ببینی هانی جونم.............
    خخخخخخخخخخخخخخ هانیییییییییییییییییییی من اینجامممممممممممممممم
    افرین برو بخون

شب اومدی ازت میپرسمممممم

خخخخخخخخخخخ
    افرین هانیه دخترخوب برو بقیه استرپتوکوک هاتم بخون .........میدونمم زیادن ........ولی شیرینن برو بخون ........504 هم یادت نره سانی دعوات میکنه ها افرین برو دیگه
    نگران اینا نباش به قول دوستم که مدیر بیمارستان 29 بهمنه که میگه"

میلاد از یه جایی شروع کن و بدون برنده اونیه که از یه شاخه به شاخه دیگه نپره

یا به قول خدمتکارمون که میگه (البته ترکی دی:) : آدام حامبال دا اولسا بو آغاشدان او آغاجا آتیلماسا

اولار حامبالارین سر دستسه دی: البته دور از حضور جمع چون میدونم فقط واسه هانیه جان پیام نفرستادم که

عالم و آدم الان دارن تفسیرش میکنن دی:
    هانی حالت خویه؟؟؟؟/

انقد گفتم با سانی نگرد
    گوش ندادی

خخخخخخخخخخخخ
    هانی از سانی به توم سرایت کرد واسه خودت پیام بذاری ههههههههههههه

هانیییییییییییییییییییی نور گوشی خخخخخخخخخخ:25r30wi::25r30wi::25r30wi:
    بسوزه پدر رشته های علوم پایه .........هانیه اشکال نداره دختر خوبی باش باشه ......افرین برو درستوبخون سانی بدونه زبانتو هنوز نخوندی دعوات میکنه ها........بعدا اینارومیخونی میخندی ........اشکال نداره ....هانیه جونم بای کن ..........سعی هم کن کمتربیا.......افرین برو درس داری.....
    عاقا این دختر به تلنگر نیاز داره!!!
    دختر برو سراغ درست تا فکری هم غیر درس به ذهنت رسید سریع بنداز دور واجازه نده حتی1ثانیه دیگم ادامه پیدا کنه و با جدیت بیشتری تمرکز کن.موفق باشی
    هانیه جان .عزیزم ......تو که دخترخوبی بودی......خواهش میکنم ازت ...حواشی رو بگذارکنار......این روزها میگذره..........افرین درساتو خوب بخون ..........ببین امشب ارام دوست خوبت برات کلی امید دادش افرین برو درستو بخون ...2درس 504 هم یادت نره.........افرین دخمل خوب...:riz304::riz304::riz304:
    هانی یک شعر زیبا برای سانی گذاشتم هر وقت اومدی برو بخون هههههههههههههه

هانی رکوردم شد1070:4d564ad6:با اپسیلون فعالیت در کمتر از یک سال هههههههه
    هانی باگوشی نمیتونم.سایت اعلام موجودی صادرات هم داغونه ارورمیده اصن قسمت نیس خخخخخخخ........برم دیرشد بعدا وقت کردم میام غروب ببینم چراایطوو شده
    خاک عالم هانی چرا نوشت نتیجه پرداخت ناموفق.وووووووووووووووی ینی پول کم کرد ثبت نام نکرد؟
    هانی در حال نگارش نظر گوهر بارتیییییییییییییییی
    هانی شانس ما ...........امسال نمیاد بازنشست شد میبینی توروخدا:13::13::13:
    بذار ببینم این نظر گوهر بارت چیه.........
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا