k-b
پسندها
62

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• ووووووووووی نگااااااااااا هنو بو نویی میده:25r30wi::25r30wi:
    << تام بی تو >> چیست؟؟ . . . . . . . . . وقتی یه شیرازی خوش لهجه داره به رفیقش میگه شومو هم تشریف بیارین داخل... :))) :25r30wi::25r30wi:
    سلام کژال عزیزممم...ما که دوست بوودیم ناازم:28:
    پسر به دختر : پدرم 90 سالشه و به همین زودی ها می میره و من پولدار میشم !همسر من میشی ؟؟دختر : نه !!!
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    ..
    .
    چند روز بعد پسر فهمید اون دختره شده مادر جدیدش ...!

نتیجه اخلاقی : هیچ وقت ایده هاتون رو قبل از عملی شدن نگید !!!
    کژال پل معالی ابادم که افتتاح شد چفد خوشکل بود عکساش حالو خوشکل هس یا نه؟:tonguesmiley::tonguesmiley:
    قربون تو کژال جونمممممممممم.مرسی که یادت بوده هزار تا بوس عزیزززززززززززم:riz304::(40)::heart:
    اره اینقدر ازم تعریف کردن به خودم شک کردم گفتم شاید من باید جراح میشدم اشتباهی انتخاب رشته کردم
    سلام دختر شیرازی نه عزیزم میخام پزشکی شرکت کنم :smilies-azardl (113
    سلام عزیزم .... خوبی نازنین بانو؟؟؟؟؟؟؟؟؟شرمندتم بخدا .... این مدت نتونستم بیام خبری بگیرم از حال و احوالت عزیزم...واقعا گرفتار بودم و حسابی درگیر .....یکماهی میشه فکر کنم که نیومدم .... و اصلا شارژ اینترت نداشتم که بتونم بیام و نه شارژ وقت!!!!!!!!!!!!!!آره عزیزم دیگه رسما رفتم قاطی خروسا .... التماس دعا عززیزم ...... برای همه ی دوستای گلم آرزوی شادی دارم و خوشبختی ...برام خیلی خیلی دعا کن ... دوستی جون .... چندماه دیگه باید با همه ی عزیزان و نزدیکانم خداحافظی کنم برای یه سفر دور و دراز ...........................انشاا... میریم پیش چیش بادومیا ... ووووووووووووووووووووووووی کژال دوستت دارم ..........مواظب خودت باش عزیزووووووووووم....نگی بی معرفتما ..... من هیچ وقت محبتات رو فراموش نمی کنم ... بازم میگم ...دوستت دارم خیلیییییییییییییییی زیاد ...
    اووووووووف کژال کلی با ال براشون جمله ساختم حالا هی اس میدن استفاده میکنن:25r30wi::25r30wi: همش تقصیر عموم شد زد تئ فاز لهجه باشم میگه من که حوصلم نمیشه خودت بیو تو ضیج بده:25r30wi::25r30wi:
    ووووی کژال امروز تو یک جمعی بودیم یکهو نمیدونم از دهنم در رفت گفتم اوضوی الی شده مثه همون قضیه چیل بود ووی مرده بودم از خنده حال چیز.ر تو ضیج بدم براشون
    یکی میگقت ال از ال عربی اومده یعنی
    بعد کلی بدبختی که فهمیدن خوششون اومده بود هی میگفتن:25r30wi::25r30wi:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا