نوتر 2013-11-10 برو همشو لایک کن و امتیاز هم یادت نره. ضمنا باعث افتخارته که نوتر بت گیر داده. بدو برو خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
برو همشو لایک کن و امتیاز هم یادت نره. ضمنا باعث افتخارته که نوتر بت گیر داده. بدو برو خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
ZOT 2013-11-05 http://olumpezeshki.ir/thread10761.html#post375249 سلام دوست عزیز اینجا سری بزن اگر خواستی شرکت کن
Fariba 90 2013-11-03 قربووووووونت برم.فدای تو سارا جونمممممممم.مرسی که یادت بوده.هزار تا بوسسسس:riz304:40): بیا شمعها رو فوتش کردم!هههه
قربووووووونت برم.فدای تو سارا جونمممممممم.مرسی که یادت بوده.هزار تا بوسسسس:riz304:40): بیا شمعها رو فوتش کردم!هههه
P P profsor 2013-10-29 زندگی دفتری از خاطرههاست یکنفر در دل شب یکنفر در دل خاک یکنفر همدم خوشبختیهاست یکنفر همسفر سختیهاست چشم تا باز کنیم عمرمان میگذرد ما همه همسفر و رهگذریم آنچه باقیست فقط خوبیهاست
زندگی دفتری از خاطرههاست یکنفر در دل شب یکنفر در دل خاک یکنفر همدم خوشبختیهاست یکنفر همسفر سختیهاست چشم تا باز کنیم عمرمان میگذرد ما همه همسفر و رهگذریم آنچه باقیست فقط خوبیهاست
pashmak 2013-10-28 سلام عجیجم واقعن مرسی من فکر میکردم دایناسور منقزض سده خووووووووووووو پس مواظب خودت باش
maxin 2013-10-28 سارا کجایی پس.ی حسی بهم میگه الان درسای عمومیتم اقلا دوبار دوره کردی. ینی اون دانش آبادان یه نت نداره باش بیای یا درسا تورا نمی هلند!![img] این شکلای جدیدو نوتر بم یاد داده[img]
سارا کجایی پس.ی حسی بهم میگه الان درسای عمومیتم اقلا دوبار دوره کردی. ینی اون دانش آبادان یه نت نداره باش بیای یا درسا تورا نمی هلند!![img] این شکلای جدیدو نوتر بم یاد داده[img]