zErOOn3 2013-11-16 SLM آسونه ها ... مثلا ایــن : R u ? = How Are You ? : همون هــاو ــه شـــه ... R ... u :bunnyearsmiley:
SLM آسونه ها ... مثلا ایــن : R u ? = How Are You ? : همون هــاو ــه شـــه ... R ... u :bunnyearsmiley:
zErOOn3 2013-11-16 سلام ... صبـــ صبـــ UR UR : همون YouRWELCOM3 Yep : Yes ... آرره ... منمون ... بابای
BBT 2013-11-15 ناراحتتون میکنه عوض کنممم این پسره تو خونه تون که تو حلقی تره اینو ببین کی گفتم کجا گفتم
zErOOn3 2013-11-14 سلام ... احوال ؟ عسکش اینو میگه + بروبچــش ... از نزدیک ببینیمم قشگتر میشه حتما ... منمونیوم ... خوش باشین ...
سلام ... احوال ؟ عسکش اینو میگه + بروبچــش ... از نزدیک ببینیمم قشگتر میشه حتما ... منمونیوم ... خوش باشین ...
zErOOn3 2013-11-10 سلام ... منمونیوم ... عجبــ رنگایی داله ایــ پاییزمون ... شاهرود , فکنیم یه دو سه ساعتی راهه فختـــ ... (شایدم کمتر یا بیشتر : نزدیکه ولی) :bunnyearsmiley:
سلام ... منمونیوم ... عجبــ رنگایی داله ایــ پاییزمون ... شاهرود , فکنیم یه دو سه ساعتی راهه فختـــ ... (شایدم کمتر یا بیشتر : نزدیکه ولی) :bunnyearsmiley:
zErOOn3 2013-11-07 SLM AG@!N tnks a Lot 4 P!C :25r30wi: (وای نمی دونین چقــد خوش گذشت وختی ایـــ عسکو دیدیم)
zErOOn3 2013-11-07 سلام ... صبــ صبــ ... :rose: بیخیـــش /... شنگول باشیــن فختـــ ... والا ... :thumbsupsmileyanim: :auizz3ffy9vla57584xainting:
سلام ... صبــ صبــ ... :rose: بیخیـــش /... شنگول باشیــن فختـــ ... والا ... :thumbsupsmileyanim: :auizz3ffy9vla57584xainting:
bioshimi93 2013-11-04 سلام مریم جون زیارت قبول مرسی واقعا؟بیوشیمی بالینی هم داره؟واسه تربیت مدرس هستش حتما...مرسی که گفتی چون نمیخواستم علوم شرکت کنم
سلام مریم جون زیارت قبول مرسی واقعا؟بیوشیمی بالینی هم داره؟واسه تربیت مدرس هستش حتما...مرسی که گفتی چون نمیخواستم علوم شرکت کنم