maxin 2013-11-09 خانم آواتار ازین بهتر نبود آخه .؟طرفدار چلسی هستی؟؟؟؟؟ من رئالم یه عکسم واسه صفحت بذار زیر اون چراغ سبزا
خانم آواتار ازین بهتر نبود آخه .؟طرفدار چلسی هستی؟؟؟؟؟ من رئالم یه عکسم واسه صفحت بذار زیر اون چراغ سبزا
maxin 2013-11-04 تصیمم دارم تغیراتی تو آواتارم بدم. راستی اگه تو صفحه خودم جواب پیغامو بدی زودتر متوجه میشم. فعلا برم.شب بخیر.
تصیمم دارم تغیراتی تو آواتارم بدم. راستی اگه تو صفحه خودم جواب پیغامو بدی زودتر متوجه میشم. فعلا برم.شب بخیر.
sepideeee 2013-11-04 من همیشه یادم میره سلام کنم :wacsmiley: سلام ... اره دیگه .. خیلی ترسناکه .. البته ببخشیدا نظرمو گفتم ولی خدایی میبینمش می ترسم :14:
من همیشه یادم میره سلام کنم :wacsmiley: سلام ... اره دیگه .. خیلی ترسناکه .. البته ببخشیدا نظرمو گفتم ولی خدایی میبینمش می ترسم :14:
sepideeee 2013-10-23 salam ... eyde to ham mobarak rasti man sepid nistama man sepide am ... hala sepi ham ghabol darim :smilies-azardl (113
salam ... eyde to ham mobarak rasti man sepid nistama man sepide am ... hala sepi ham ghabol darim :smilies-azardl (113
Nike313 2013-10-02 خالق من "بهشتی" دارد، نزدیک، زیبا و بزرگ؛ و "دوزخی" دارد، به گمانم کوچک و بعید؛ و در پی دلیلیست که ببخشد ما را ... "دکتر علی شریعتی"
خالق من "بهشتی" دارد، نزدیک، زیبا و بزرگ؛ و "دوزخی" دارد، به گمانم کوچک و بعید؛ و در پی دلیلیست که ببخشد ما را ... "دکتر علی شریعتی"