هانیه
پسندها
323

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• هانی کجا رفتی هااااااا:smilies-azardl (12):smilies-azardl (12)
    بابا هانی صندوق پر میشه حال ندارم هی پاک کنم:smilies-azardl (12)
    هاننیییییییییییییی ادرسو بهم بده :smilies-azardl (12)
    هانی ع بچه خوبیه میدونی که :(40): حالا میگم بهش .......

ههههه هانی گفتی مخ یاد اون موقعی افتادم سایت یونی بودیم ماشی پیشمون بود ما داشتیم این کره ای هارو بحث میکردیم ههههههههههههه:25r30wi::25r30wi:
    هانییییییییییییی اون ادرسم دوباره واسم پ خ کن خب تقصیر من نیس بارماقم خورد پیامت تیک خورد پاک شد:dadad4::dadad4::dadad4::dadad4:
    هانییییی سلوممممممم:4d564ad6::4d564ad6:
    هانیییییییی تقصیر من نیس خووووووووووو ولی من اون ادرسی که داده بودی inboxام پر بود حواسم نبود پاکیدم:dadad4:اصلا دلت میاد منو دعفا کنی.......هههههه هانی باز یادم رف به ع اس بدم.......فک کنم سال بعد کتاب به دستم برسه.........

هانی دلم واسه شاس مشنگمم تنگولیده یادته سوراخش کرده بودی:p7977cujr38iyymsu8:
    هانییییییییییی دارم اون عسکی که ازمون گرفته بودی نیگا میکنم هههههههههههههههه (با کوله بودمااااااااااااا)
    هانیییییییییییییییییییی:New (6):
    عاغا فک کنم اسمشو اشتباهی گفتی بهم چون یافت نشددددددددد:33::33:
    هانییییییییییییییییییییی
    میبینم بهت میگم خبببببببببببببب:smilies-azardl (12)
    سلام دادم جواب رو .ههههههههههههه ویییییییییییییییییییییییییییییی قدمتان بر تخم چشمانمان قدم رنجه میکنید ... کاش سه شنبه هم میومدید به همون دلیلی که تو خصوصی نوشتم
    سلام هانی
    عزیز یادت نره این پ خ که گذاشتم در اسرع وقت برام بجوابی :smilies-azardl (113 میدونی که من اصلا سوتی موتی نمیدم:black_eyed:
    yak خبر هم برات دارم به احتمال زیاد هفته بعد شنبه پیشتم با پرپر :(40): عزیز هماهنگ میکنم باهات:j58r36j3gcr4suxymup
    هانیییییییییییییییییی

نرووووووووووووووووووو
    سلوممممم اجی هانی؟؟خوفی؟؟
    درسامو میخونم اذیت که میکنن ولی چه میشه کرد
    عجیجمممممممممم خوووووووو بایراموز ینی عید..اولسون هم ینی باشد.خودمم بلدم خخخخخخخخ.........بایراموز تو هم موبارک باشه خخخخخخخخخ
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا