A
پسندها
3

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• ﯾﻪ ﺭﻭﺯ ﻋﺪﺩ5ﻫﻤﻪ ﺍﻋﺪﺍﺩ ﺭﻭ ﺩﻋﻮﺕ ﻣﯿﮑﻨﻪ
    ﻭﺍﺳﻪ ﭘﺎﺭﺗﯽ ﺑﻪ ﺟﺰ ﻋﺪﺩ8
    9 ... 7 6 5 4 3 2 1 0
    ﺁﺧﻪ ﺍﺻﻼً ﺧﻮﺷﺶ ﻧﻤﯿﻮﻣﺪﻩ ﺍﺯﺵ
    ﻭﺳﻂ ﭘﺎﺭﺗﯽ ﻣﯿﺒﯿﻨﻪ ﻋﺪﺩ8ﺩﺍﺭﻩ ﻗﺮ ﻣﯿﺪﻩ ﻭ
    ﻣﯿﺮﻗﺼﻪ
    ﺟﻠﻮ ﻣﯿﺮﻩ ﻭ ﯾﮑﯽ ﻣﯿﺨﻮﺍﺑﻮﻧﻪ ﺑﯿﺦ ﮔﻮﺷﺶ
    ﻣﯿﮕﻪ ﺣﯿﻮﻭﻥ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﭼﯽ ﻣﯿﮑﻨﯽ...ﻣﻦ ﮐﻪ ﺗﻮ
    ﺭﻭ ﺩﻋﻮﺕ ﻧﮑﺮﺩﻡ
    ﻋﺪﺩ8ﻣﯿﺰﻧﻪ ﺯﯾﺮ ﮔﺮﯾﻪ ﻭ ﻣﯿﮕﻪ
    ﻣﻦ ﻋﺪﺩ0ﻫﺴﺘﻢ...
    ﺩﺳﺘﻤﺎﻝ ﺑﺴﺘﻢ ﮐﻤﺮﻡ ﻭﺍﺳﺘﻮﻥ"ﺣﺒﯿﺒﯽ ﺍﻟﻨﻮﺭ
    ﺍﻟﻌﯿﻨﯽ"ﺑﺮﻗﺼﻢ|: !:25r30wi::25r30wi::25r30wi::25r30wi:
    سلام

آفرین ...کم بیا ... دنیا همون واقعیه اس ... این مجازیه خیاله ... بقول امیر فقط سرگرمی
    هههههههههههههه
    امین بابا منم کم میام
    این چن وقته رو که بالکل نیومدم
    دیدم پیام تبریک عید دادی منم جوابشو نوشتم دیگههههههه
    بعدشم من دیگه یانگوم آشپز نیستم الان رو مود درسم به عبارتی یانگوم در حال درس خوندنه:motat:
    سلام امین خوبی؟
    عید شمام پساپس مبارک.......خخخخخخخخ
    ببخشید دیگه دیر سر زدم اینجا.:rose::rose::rose:
    هایپ؟هایپ و الان پسر دایی کوچولو من میخوره 4 5 تا هیچیش نمیشه :25r30wi::25r30wi: رد بول بد تره دوس ندارم هات رو کلا خیچ اپری روی من نداره
    حالو امین میدونی وفتی بهوش اومده چی شده؟
    خالم گفته چرا اینکارو کردی؟
    گفته رو تبلیغش با حوردن رد بول شما به اوج اسمانها میروید:25r30wi::25r30wi: خالم هم گفته خوب راست گفته شانس اوردی اوج نگرفتی پس
    بد مزس که اون هات سیکس:25r30wi::25r30wi:
    اره دیگه لامبورگینی فقط
    خالم میگفت یکی بیهوش شده بوده اورده بودنش بیمارستان 10 تا رد بولل یه شبه خورده بعد 2 روز تو کما بوده :25r30wi::25r30wi:
    بایراموز موبارک اولسون امین خواننده. من اینده تو رو میدونم میشی عین محمد اصفهانی هم دکتره هم خواننده:25r30wi:
    :25r30wi:ووووووووووووی امینوووووووو سی ای!!!! عامو تو از منم گداتری!!! ینی یه بسنی پشت زندانم نمیدی؟!!!! ههههههه
    :25r30wi:برو عامو مِی خل شدم که تاروف بزنم؟!!!! همی حالو میگی پوشو بیریم!!! ههههههههه بعدشم می با یه همبر شب چره راضی میشی؟!!! میگی حتما باید ببریم هفت خوان!!! برو عامو از ای پیشناهادا به سارا بده که پولداره!!! :25r30wi:
    ووووووووووووووی عاموووو برو ولم کناااااااااااا
    اصن تو همش مایه دردسرب بری من:25r30wi::25r30wi:
    بس که عذابم میدیا
    پیر شدم
    خووو حالا دیگه خساستت رو شد نخواستیم عیدی بدی یکی باید بیاد به خودت عیدی بده
    همشم که اینجو هسی:motat:
    گفتم محاله تو اصن متحول بشی!!! هههههههه
    برو عامو دیگه انقدرم دلوم که تنگ نشده بود که!!! اصن دوستی با تو ضرر خالصهههههههههه!!!!:25r30wi:
    ووووووووووووووووی سلام امینوووووووووو !!! :4d564ad6:تو از کی تالو متحول شدی به من میگی کژال؟!!!! عامو اصن منو این همه خوشبختی محاله!:25r30wi:
    عیدت مبارک، دلوم برت تنگ شده بودا!!!!:thanks:
    میگم نمیری تو با ایی اعتماد به نفست :25r30wi::25r30wi:
    پوشو خدا روزیتو چوی دیگه بده
    خوب امین عیدی من کوووووووووووووووو؟زودی باش:p7977cujr38iyymsu8::p7977cujr38iyymsu8:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا