نوتر 2013-10-25 خخخخخخخخخخخخخخ جالب بود سارا77:25r30wi::25r30wi: ولی اگه انتظار داری بخاطر اینا برم به یکی از پستات امتیاز بدم باس بگم دیگه شرمندتم:bunnyearsmiley:
خخخخخخخخخخخخخخ جالب بود سارا77:25r30wi::25r30wi: ولی اگه انتظار داری بخاطر اینا برم به یکی از پستات امتیاز بدم باس بگم دیگه شرمندتم:bunnyearsmiley:
نوتر 2013-10-22 بابا ما تو انجمن چهلمتم گرفتیم خخخ اینو باش.نکنه شبه دیدم من. یا امزاده بیژن!!:33::1dco2x0p1lilzhfpg1t
بابا ما تو انجمن چهلمتم گرفتیم خخخ اینو باش.نکنه شبه دیدم من. یا امزاده بیژن!!:33::1dco2x0p1lilzhfpg1t
maxin 2013-10-21 راستی سارا اخبار گفت تا3ماه آینده میخان یارانتونو قطع کنن منم ناراحت شدم .ایشالا دولت بعدی دوباره ب دهکای بالام یارانه میدن! :tsimuzpzwoap1t9y3o7 مثلا مال ماهم ک قطع نمی کنن اصن سودی واسمون نداره ک بزور پول ی قبضی میشه حالا...:13:
راستی سارا اخبار گفت تا3ماه آینده میخان یارانتونو قطع کنن منم ناراحت شدم .ایشالا دولت بعدی دوباره ب دهکای بالام یارانه میدن! :tsimuzpzwoap1t9y3o7 مثلا مال ماهم ک قطع نمی کنن اصن سودی واسمون نداره ک بزور پول ی قبضی میشه حالا...:13:
marzi ba 2013-10-18 خوبه دیه سالایی کلا تحوله و عشقه خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
marzi ba 2013-10-18 سارایی خیلی کم میام دیه همه جوره غلط و بی غلط میخامت خو باید یه جوری بنویسم که پیش استاد کم نیارم دیه چاکریم
سارایی خیلی کم میام دیه همه جوره غلط و بی غلط میخامت خو باید یه جوری بنویسم که پیش استاد کم نیارم دیه چاکریم
marzi ba 2013-10-18 خو منم هوارتا بوسسسسسسسسسس بوثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثث بوصصصصصصصصصصصصصصصصصصص هههههههههههه خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ شبت خوش:heart:
خو منم هوارتا بوسسسسسسسسسس بوثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثث بوصصصصصصصصصصصصصصصصصصص هههههههههههه خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ شبت خوش:heart:
marzi ba 2013-10-18 انسانهای بزرگ دو دل دارند: دلی که درد میکشد و پنهان است... دلی که میخندد و آشکار.... این حرفت هوارتا هفارتا هشوارتا زیاد زیاد زیاد هوارتا لایک داره:heart:
انسانهای بزرگ دو دل دارند: دلی که درد میکشد و پنهان است... دلی که میخندد و آشکار.... این حرفت هوارتا هفارتا هشوارتا زیاد زیاد زیاد هوارتا لایک داره:heart:
marzi ba 2013-10-18 سلام سلام چطولی سارایی دلمان بسی شاد میشود چراغ خونتو روشن میبینیم شاد باشی:heart: