A A a_67 2013-10-27 تار تار تااااااااااااااااااااار حالا داری برا دخترا جایگوزین کامپیوتر معرفی میکنی؟؟؟ هههههههههه ممنون از پیامات. ببخشید دیگه دیر سر زدم اینجا.:rose::rose::rose:
تار تار تااااااااااااااااااااار حالا داری برا دخترا جایگوزین کامپیوتر معرفی میکنی؟؟؟ هههههههههه ممنون از پیامات. ببخشید دیگه دیر سر زدم اینجا.:rose::rose::rose:
BBT 2013-10-25 اره دیگه تخلف میدادم مگه شوخی دارم باهات خخخ خوبه اونوقت هر کی اومد جلو این عکس پروفایلت دید دیگه ترسش میریزه سیاسیت خوبیه ها منم برم اجراش کنم یه عکس بروسلی بذارم بعد بینم کیا میان جلوووو
اره دیگه تخلف میدادم مگه شوخی دارم باهات خخخ خوبه اونوقت هر کی اومد جلو این عکس پروفایلت دید دیگه ترسش میریزه سیاسیت خوبیه ها منم برم اجراش کنم یه عکس بروسلی بذارم بعد بینم کیا میان جلوووو
BBT 2013-10-25 بله دیگه خب این اواتارت گذاشتی اصلا بیچاره نمیتونه بیاد جلووووو یا شادیم خواستی گربه رو دم حجله بکشی
BBT 2013-10-25 اهان خخخخخخخخخ حال نداشتم پیغام بازدید کننده ها رو باز کنم فقط تو کنترل پنل میکمشمت ناصر رو دیدم حالا چراش رو فهمیدم خب اره حرفاش کاملا منطقییی بیچاره شوهرتتتت
اهان خخخخخخخخخ حال نداشتم پیغام بازدید کننده ها رو باز کنم فقط تو کنترل پنل میکمشمت ناصر رو دیدم حالا چراش رو فهمیدم خب اره حرفاش کاملا منطقییی بیچاره شوهرتتتت
sa@@ra 2013-10-24 ووووووووووووووووی تارا نمیری مردم از خنده اره یکی هم بود میخواس بگه کاکو هی میگفت کوکاااااااااااااااااااا :25r30wi::25r30wi:
ووووووووووووووووی تارا نمیری مردم از خنده اره یکی هم بود میخواس بگه کاکو هی میگفت کوکاااااااااااااااااااا :25r30wi::25r30wi: