sa@@ra
پسندها
92

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلام ساراي عزيزم
    ببخشيد دير شده
    عيدت مبارك:riz304:
    ووووووووووووووووووی سالااااااااااااااااا عید تو هم مبارک :25r30wi:

دیدی اینا که شیرازی بلد نیستن حرف بزننن حالا میخوان مثلا حرف بزنن چطوری آدمو از خنده روده بر میکنن ... یه جا دیدم یکیشون نوشته بود ... کاکو عیدت مبارکوووووووووووووووووووووووووووو

ینی همچین ووووووووووووووووووو رو هم با اعتمادبنفس کشیده بودا که یه لحظه فک کردم اون درس میگه من تا حالا اشتباهی شیرازی حرف میزدم :25r30wi:

عیدت مبارکوووووووووووووووووووووووووووووووووووو:25r30wi:
    ههه نه بابا هنوز به اون حد نرسیدم . عاغا چه خبر از درسهات ؟:smilies-azardl (181
    یکی اونها ندارن یکی هم برادر ر ف س ن ج ا ن ی فقط روزی 20 تومن میرن قلیون میکشن ولشون کن اصلا ادم نیستن خودم رو عشقه :25r30wi: جدیدا تغییر تیپ دادم اساسی حالا اگه شد یه عکس میندازم عمرا منو بشناسی :25r30wi::auizz3ffy9vla57584x
    عید تو هم مبارک،دختر تهشیرازیوووووووووووووووو.... ای سیگاروهم ترکش بکن،والو سر علی خوبیت نداره دختر سیگار بکشه..... :25r30wi:
    سلامممممم عزیزم:ad54ad:
    عید تو هم مبارکککککک:thanks:
    شاد باشی عزیزم
    ههههههههه خب عامووووووو راس میگم خووووووووووووووو:25r30wi:
    :25r30wi::25r30wi: وووووووووووی سارا نمیری!!! راست میگیا!!!
    چه میدونم والو!!! من که آدم عاقل دور و برم نیس ببینم چجوری زندگی میکنن!!!:25r30wi:
    هههههه اون که به خاطر 10 هزار تومن کنسل نشد میگفتن دانشجو گداست من باور نداشتم به خاطر 10 هزار تومن پول بیمه ورزشی همه اونهای که اسم نوشته بودن برای مسابقات که 50 نفر هم بودن گفتن ما نیستیم یعنی دانشجوها همچین گدا های ای هستن البته دور از جون شما :65d6a5d6s::smiliess (5): منو بگو یک ماه دنبال کارها بودم و همه چی رو رزو کرده بودم خاک تو سرم که برای چه کسانی داشتم قدم برمیداشتم اصلا بعضی ها لایقت حرف زدن هم ندارن چه برسه به اینکه بخای براشون کاری انجام بدی :eek:t0837h0nn8zfqu8ult
    به به سارا خانم خوشگل نیستی چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟عزیزم عید شوما هم مبارک باشه:heart:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا