asal 92
پسندها
59

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• نه دیگه ربط داره یک دفعه زنه وسط راه پیدات میکنه باید بدویییی دنبال ماشین زندگی حال شما خوب بودی دلیل نمیشه هر زنی مثل شما باشه که خواهرم :smiliess (8):
    آخی چرا نمیخای زن بگیری ؟
    ازدواج چه ربطی به درس داره اونم واسه آقایون ...
    همسر من تو دوران متاهلی دکترا خوند خودمم که ارشد ....
    پس برو تا مقصد
    حالا ببینم چی میشه پزشکی رو که صد در صد میرم حالا یا امسال یا بعد از مدرک همین رشته ای که دارم . نه برای اسم دکتر بودنش نمیخام برم چون میدونم تا فوق تخصص هم میتونم برم میخام برم من که نمیخام زن بگیرم حالا هر چند سال طول کشید اشکال نداره :auizz3ffy9vla57584x
    پس داداش ما متقلب هم شده :New (6):هر چن تقلب هنر میخاد که ما نداشتیم
    نه دیگه درس خون کجا بود همچین بینایم قویه تقلبم خوب شده البت از تاثیر دسبند پاوربلانس هم نمیشه گذشت برای تقلب عالیه
    خدا رو شکر پس احتمالا آزاد شرکت کنم برم پزشکی بخونم استعداد هام داره تو این رشته حروم میشه :smilies-azardl (113
    ههههه بابا همچین گفتی یادش بخیر جونی دلم ریش شد شما که هنوز جونی بابا چشت نزنم از خیلی از این بچه های ما هم خوشکل تری :rose:
    یه سوال داشتم شما خبر داری امسال دانشگاه آزاد از سراسری کنکورش جدا شده یا نه ؟
    نه بابا با شما نبودم امروز امتحان فارما داشتم کلا قاطی کردم اسم خودمم یادم رفته :wacsmiley:
    ههههه همینه دیگه آدم پارتی داشته باشه همیشه حالش رو میبره . منم هالیدییییییییییییی میخامممممممممم:eek:t0837h0nn8zfqu8ult
    ههههههه سلام خوبی ؟ من که عالیم همچین بعد مدتی یکی ما رو یاد کرد دچار شوک شدم فکر کنم آنافیلاکسی باشه :25r30wi: همچین درگیرم امسال نمیدونم چرا اینجوری شده اصلا وقت خالی پیدا نمیکنم شما چطوری ؟
    زندگی دفتری از خاطرههاست
    یکنفر در دل شب
    یکنفر در دل خاک
    یکنفر همدم خوشبختیهاست
    یکنفر همسفر سختیهاست
    چشم تا باز کنیم عمرمان میگذرد
    ما همه همسفر و رهگذریم ‏
    آنچه باقیست فقط خوبیهاست
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا