mj1919 2013-10-19 امضاها در حال جمع آوری هست، این هفته نامه ها به وزارت خانه می رود، انشاالله، توکل بخدا حل میشه،
mj1919 2013-10-19 سلام تصور می کنم پاسخ سوالتون رو دریافت کرده باشید، ولی با این وجود عرض می کنم. آمپلی کن، همان قطعه ای از توالی دی ان آ است که آمپلی فای (تکثیر) میشود، به عبارتی پی سی آر پروداکت (محصول پی سی آر)
سلام تصور می کنم پاسخ سوالتون رو دریافت کرده باشید، ولی با این وجود عرض می کنم. آمپلی کن، همان قطعه ای از توالی دی ان آ است که آمپلی فای (تکثیر) میشود، به عبارتی پی سی آر پروداکت (محصول پی سی آر)
marzi ba 2013-10-18 دایی جون من کجا همیشه در صحنه هستم حرفا میزنیا دیگه تو جم نگو بیا تو خصوصی بگو تو باید هوا منو داشتی باشی
دایی جون من کجا همیشه در صحنه هستم حرفا میزنیا دیگه تو جم نگو بیا تو خصوصی بگو تو باید هوا منو داشتی باشی
bacillus.bs 2013-10-17 سلام خوبي ايمنو؟ يه سؤالي داشتم بهم كمك مي كني؟ يه تحقيق كه استادمون گفته مكانيسم كامل هاپتن؟ اگر يه سايت هم معرفي كني پيداش ميكنم مرسي
سلام خوبي ايمنو؟ يه سؤالي داشتم بهم كمك مي كني؟ يه تحقيق كه استادمون گفته مكانيسم كامل هاپتن؟ اگر يه سايت هم معرفي كني پيداش ميكنم مرسي
ba ba barghi 2013-10-17 imunoo : فعالیت در این لحظه پیام خصوصی من که نگفتم رفرش کن ؟؟ اونجا چیکار می کنی ؟؟