M
پسندها
179

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلام داداش مهرشاد عیدت مبارک:28: رفتی حرم دعا فراموش نشه :riz304::smilies-azardl (113
    خواهش میکنم داداشی شب خوش من برم دیگه فردا ک لاس دام :mad_majidonline:
    آمین قبول که میشیم داداشی فقط جایه خوب باشه قرارمون بر قبولی نباشه قرار بر دانشگاه خوب باشه بگو من دارم برا صندلی خودم تو دانشگاه خوب تلاش میکنمو میجنگم
    ایشا الله دادشی توام یه دانشگاه خوب قبول بشی منم تو زبان مشکل دارم اساسی ولیی خوب میخونم اونم فقط رو تخصصی زوم کردم دیگه عمومی رو نمیخونم میترسم منفی بزنم بدتر بیچارم کنه 15 تا تخصصی نصفشم بزنم خوبه
    سلام داداشی چلا درس نمیخونی بیام بزنمت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    میخوای همه بگن داداشی بانو قبول نشد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ................................................................................................................................................................................................................................................................
    ................................................................................................................................................................................................................................
    ................................................................................................................................................................
    مثل درخت باشید که در تهاجم پاییز هرچه بدهد

روح زندگی را برای خویش نگه می دارد . . .

• در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا