sara77 2013-10-18 انسانهای بزرگ دو دل دارند: دلی که درد میکشد و پنهان است... دلی که میخندد و آشکار....
sara77 2013-10-18 واویلا چیکار کردی با خودت چجیگر ینی ببین چراغ بسوزه دیگه اخرشه.............. ما هم ا30رتیم جیگرررررررررررررررررررررر:heart::rose:
واویلا چیکار کردی با خودت چجیگر ینی ببین چراغ بسوزه دیگه اخرشه.............. ما هم ا30رتیم جیگرررررررررررررررررررررر:heart::rose:
sara77 2013-10-18 اخه من اصن این مدلی حرف نمیزنم همون ایران قدیمی رو گفتم خط دوم جمله ی قدیمی راستی بی سرو صدا میایو میری چرا اون لامصبو روشن نمیکنی شیطون چرا؟//فک کردم نیستی:black_eyed:
اخه من اصن این مدلی حرف نمیزنم همون ایران قدیمی رو گفتم خط دوم جمله ی قدیمی راستی بی سرو صدا میایو میری چرا اون لامصبو روشن نمیکنی شیطون چرا؟//فک کردم نیستی:black_eyed:
sara77 2013-10-18 سلام عجقم تو خوبی؟/؟ تشکر میکنیم از این همه لطف بسی شادمان گردیدیم خخخخخخخخخخخخ چی شد :thanks:
Nike313 2013-10-16 سلام ممنون عيد شمام مبارک؛ اره اتفاقا به بابابرقی ميخواستم بگم يه نگاه بندازه؛خخخخ
Maryaam 2013-10-16 خو منم تفریح میخوام خخخخخ باوشه نگا نمیکنم ولی تابستون تلافیشو درمیرم اخ اگه جرات جاندیو داشتم دیگه غمی نداشتم
خو منم تفریح میخوام خخخخخ باوشه نگا نمیکنم ولی تابستون تلافیشو درمیرم اخ اگه جرات جاندیو داشتم دیگه غمی نداشتم
Maryaam 2013-10-16 لامصب اعتیاد اوره خخخخخخ هرچی نگاش میکنی بازم انگار اصلا ندیدیش جاندی شبیه خودمه یکم به خاطر همین عکسشو گذاشتم شیر دختریه واسه خودش خخخخخخخ
لامصب اعتیاد اوره خخخخخخ هرچی نگاش میکنی بازم انگار اصلا ندیدیش جاندی شبیه خودمه یکم به خاطر همین عکسشو گذاشتم شیر دختریه واسه خودش خخخخخخخ