konjkave 2013-10-15 خخخخخ من اصولا همش لم میدم.کلا واسه خودم خوشم:25r30wi: سلام منم بهش برسون بگو دوستش میدارم از صمیم قلب:sarma:
خخخخخ من اصولا همش لم میدم.کلا واسه خودم خوشم:25r30wi: سلام منم بهش برسون بگو دوستش میدارم از صمیم قلب:sarma:
A A amin88 2013-10-15 سالاییی سالاااااااااااااااااااااااااااااااااااا:iz304::riz304::riz304::dadad4::dadad4:
!SeCreT! 2013-10-15 این روزها... چه روزهای با عظمتی است،موسی به طور میرود فاطمه(س) به خانه علی ابراهیم(ع) با اسماعیل (ع) به قربانگاه محمد (ص) با علی(ع)به غدیر و حسین (ع)با هستیش به کربلا م مهدی زهرا (عج) به عرفات عجیب بوی دعا میاید....التماس دعا
این روزها... چه روزهای با عظمتی است،موسی به طور میرود فاطمه(س) به خانه علی ابراهیم(ع) با اسماعیل (ع) به قربانگاه محمد (ص) با علی(ع)به غدیر و حسین (ع)با هستیش به کربلا م مهدی زهرا (عج) به عرفات عجیب بوی دعا میاید....التماس دعا
konjkave 2013-10-11 الا يا ايها الساقي اد کاسا و ناولها که عشق آسان نمود اول ولي افتاد مشکلها سالروز بزرگداشت لسان الغيب، حافظ شيرازي گرامي باد.
الا يا ايها الساقي اد کاسا و ناولها که عشق آسان نمود اول ولي افتاد مشکلها سالروز بزرگداشت لسان الغيب، حافظ شيرازي گرامي باد.