Marc0p0lo 2013-10-10 انسان اگر بدون زن بمونه یه مشکل داره ولی اگر زن بگیره هزار و یک مشکل پیدا می کنه:rolleyessmileyanim: ای بابا شما نمی خواد زحمت بکشی ،خجالتمون نده فریبا جان من خودم میام گرد گیری می کنم سر فرصت:rose:
انسان اگر بدون زن بمونه یه مشکل داره ولی اگر زن بگیره هزار و یک مشکل پیدا می کنه:rolleyessmileyanim: ای بابا شما نمی خواد زحمت بکشی ،خجالتمون نده فریبا جان من خودم میام گرد گیری می کنم سر فرصت:rose:
BBT 2013-10-07 تابلو اصلا فتوشاپه :j58r36j3gcr4suxymup اخه با افتافه ؟؟؟؟؟/:mad_majidonline: همش توطعه است ما تکذیب میکنیم شاید مال خوابگاه خودتون بوده ازتون قرض گرفتیم :thumbsupsmileyanim:
تابلو اصلا فتوشاپه :j58r36j3gcr4suxymup اخه با افتافه ؟؟؟؟؟/:mad_majidonline: همش توطعه است ما تکذیب میکنیم شاید مال خوابگاه خودتون بوده ازتون قرض گرفتیم :thumbsupsmileyanim:
Nike313 2013-10-02 خالق من "بهشتی" دارد، نزدیک، زیبا و بزرگ؛ و "دوزخی" دارد، به گمانم کوچک و بعید؛ و در پی دلیلیست که ببخشد ما را ... "دکتر علی شریعتی"
خالق من "بهشتی" دارد، نزدیک، زیبا و بزرگ؛ و "دوزخی" دارد، به گمانم کوچک و بعید؛ و در پی دلیلیست که ببخشد ما را ... "دکتر علی شریعتی"
ebrahim1 2013-09-29 دنگ..،دنگ.. ساعت گیج زمان در شب عمر می زند پی در پی زنگ. زهر این فکر که این دم گذر است می شود نقش به دیوار رگ هستی من... لحظه ها می گذرد آنچه بگذشت ، نمی آید باز قصه ای هست که هرگز دیگر نتواند شد آغاز... سهراب سپهری
دنگ..،دنگ.. ساعت گیج زمان در شب عمر می زند پی در پی زنگ. زهر این فکر که این دم گذر است می شود نقش به دیوار رگ هستی من... لحظه ها می گذرد آنچه بگذشت ، نمی آید باز قصه ای هست که هرگز دیگر نتواند شد آغاز... سهراب سپهری