!SeCreT! 2013-10-15 این روزها... چه روزهای با عظمتی است،موسی به طور میرود فاطمه(س) به خانه علی ابراهیم(ع) با اسماعیل (ع) به قربانگاه محمد (ص) با علی(ع)به غدیر و حسین (ع)با هستیش به کربلا م مهدی زهرا (عج) به عرفات عجیب بوی دعا میاید....التماس دعا
این روزها... چه روزهای با عظمتی است،موسی به طور میرود فاطمه(س) به خانه علی ابراهیم(ع) با اسماعیل (ع) به قربانگاه محمد (ص) با علی(ع)به غدیر و حسین (ع)با هستیش به کربلا م مهدی زهرا (عج) به عرفات عجیب بوی دعا میاید....التماس دعا
t.gh 2013-10-15 سلام awwa جون خوبی؟ من تازه پیامت رو دیدم نمیدونم اصلا خبر نداشتم تربیت مدرس جداشده.اگه اینجوری باشه که امتحانش بهمنه تازه اگه بهداشت محیط بگیرن امسال
سلام awwa جون خوبی؟ من تازه پیامت رو دیدم نمیدونم اصلا خبر نداشتم تربیت مدرس جداشده.اگه اینجوری باشه که امتحانش بهمنه تازه اگه بهداشت محیط بگیرن امسال
D D diamond 2013-10-14 سلام. ببخشيد پيامتون را دير ديدم. دقيقا نميدونم ولي فكر ميكنم امسال هم با علوم پزشكي باشه.
mohana 2013-10-10 سلام آوا جونم... الان دیگه بازش کردم:thanks: خواستم اعتیادم کم شه...فکر کنم موفق بودم...حالا از این به بعدش مهمه:smiliess (8):
سلام آوا جونم... الان دیگه بازش کردم:thanks: خواستم اعتیادم کم شه...فکر کنم موفق بودم...حالا از این به بعدش مهمه:smiliess (8):
AWWA 2013-10-10 سلام مهنا جونم ممنون برای عکسای قشنگت. تو و لیلا چرا صندوق پیاماتونو بستین؟ چیزی شده؟